Descripción:
Wiley-Blackwell, 2009. 1st Edition . Hardcover. Very Good/Very Good. Very good, clean, tight condition. Text free of marks. Professional book dealer since 1999. All orders are processed promptly and carefully packaged with tracking.
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
HACCP and ISO 22000: Application to Foods of Animal Origin Tapa dura - 2009 - 1st Edición
de Arvanitoyannis, Ioannis S
Detalles
- Título HACCP and ISO 22000: Application to Foods of Animal Origin
- Autor Arvanitoyannis, Ioannis S
- Encuadernación Tapa dura
- Número de edición 1st
- Edición 1
- Páginas 560
- Idioma ENG
- Editorial Wiley-Blackwell
- Fecha de publicación 2009
- ISBN 9781405153669
Más ejemplares
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
HACCP and ISO 22000: Application to Foods of Animal Origin
de Arvanitoyannis, Ioannis S.
- Usado
- very good
- Tapa dura
- First
- Estado
- Usado - Very Good
- Edición
- 1st Edition
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9781405153669 / 1405153660
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Springfield, Missouri, United States
- Precio
-
EUR 141.25EUR 4.72 enviando a USA
Mostrar detalles
Precio
EUR 141.25
EUR 4.72
enviando a USA