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Principles and practice of butter-making;: a treatise on the chemical and physical properties of milk and its components, the handling of milk and cream, and the manufacture of butter therefrom, Unknown - 2009

de George Lewis. McKay


Detalles

  • Título Principles and practice of butter-making;: a treatise on the chemical and physical properties of milk and its components, the handling of milk and cream, and the manufacture of butter therefrom,
  • Autor George Lewis. McKay
  • Encuadernación unknown
  • Editorial Cornell University Library
  • Fecha de publicación 2009-05
  • ISBN 9781429774529
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Principles and practice of butter-making;: a treatise on the chemical and physical properties of milk and its components, the handling of milk and cream, and the manufacture of butter therefrom,

de George Lewis. McKay

  • Usado
  • good
  • Tapa blanda
Estado
Usado - Good
Encuadernación
Paperback
ISBN 10 / ISBN 13
9781429774529 / 1429774525
Cantidad disponible
1
Librería
HOUSTON, Texas, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 33.11
Envío gratuito a USA

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Descripción:
Cornell University Library, 2009-05-01. Paperback. Good.
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EUR 33.11
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