Descripción:
Delmar Cengage Learning, 30/01/2012 00:00:01. spiral_bound. Acceptable. 2.1983 in x 27.1793 in x 23.9818 in. Ex-library book, usual marking. Clean copy in good condition.
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Le Cordon Bleu Patisserie & Baking Foundations: Classic Recipes Spiral - 2012
de The Chefs of Le Cordon Bleu
Detalles
- Título Le Cordon Bleu Patisserie & Baking Foundations: Classic Recipes
- Autor The Chefs of Le Cordon Bleu
- Encuadernación Spiral
- Edición Spi
- Páginas 362
- Volúmenes 1
- Idioma ENG
- Editorial Cengage Learning
- Fecha de publicación 2012-01
- Ilustrado Sí
- ISBN 9781439057179 / 1439057176
- Peso 2.39 libras (1.08 kg)
- Dimensiones 10.94 x 9.26 x 0.65 pulgadas (27.79 x 23.52 x 1.65 cm)
- Dewey Decimal Code 641.594
Más ejemplares
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Le Cordon Bleu P�tisserie and Baking Foundations Classic Recipes
de The Chefs of Le Cordon Bleu
- Usado
- Aceptable
- Estado
- Usado - Aceptable
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9781439057179 / 1439057176
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Bradford, West Yorkshire, United Kingdom
- Precio
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Le Cordon Bleu Pâtisserie and Baking Foundations Classic Recipes
de The Chefs of Le Cordon Bleu
- Usado
- Muy bueno
- Tapa blanda
- Estado
- Usado - Muy bueno
- Encuadernación
- Paperback
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9781439057179 / 1439057176
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
GORING BY SEA, West Sussex, United Kingdom
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Paperback. Very Good.
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Le Cordon Bleu Patisserie & Baking Foundations Classic Recipes
de The Chefs of Le Cordon Bleu
- Usado
- Bien
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- Usado - Bien
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9781439057179 / 1439057176
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Seattle, Washington, United States
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Delmar Cengage Learning, 2012. Spiral-bound. Good. Former library book; Pages can have notes/highlighting. Spine may show signs of wear. ~ ThriftBooks: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed.
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EUR 113.00
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Le Cordon Bleu Patisserie & Baking Foundations Classic Recipes
de The Chefs of Le Cordon Bleu
- Usado
- Estado
- Used: Good
- Edición
- 1
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9781439057179 / 1439057176
- Cantidad disponible
- 1
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-
HOUSTON, Texas, United States
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Brand: Cengage Learning, 2012-01-30. 1. spiral_bound. Used: Good.
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