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Andrews McMeel Pub, 2015. Hardcover. New. 400 pages. 9.63x8.00x1.52 inches.
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Preserving the Japanese Way: Traditions of Salting, Fermenting, and Pickling for the Modern Kitchen Tapa dura - 2015
de Nancy Singleton Hachisu
Detalles
- Título Preserving the Japanese Way: Traditions of Salting, Fermenting, and Pickling for the Modern Kitchen
- Autor Nancy Singleton Hachisu
- Encuadernación Tapa dura
- Edición First Printing
- Páginas 400
- Volúmenes 1
- Idioma ENG
- Editorial Andrews McMeel Publishing, Kansas City
- Fecha de publicación 2015-08
- Ilustrado Sí
- ISBN 9781449450885 / 1449450881
- Peso 3.26 libras (1.48 kg)
- Dimensiones 10 x 8.3 x 1.6 pulgadas (25.40 x 21.08 x 4.06 cm)
- Library of Congress subjects Canning and preserving, Food - Preservation
- Número de catálogo de la Librería del Congreso de EEUU 2014931306
- Dewey Decimal Code 641.4
Más ejemplares
Preserving the Japanese Way: Traditions of Salting, Fermenting, and Pickling for the Modern Kitchen
de Singleton Hachisu, Nancy
- Nuevo
- Tapa dura
- Estado
- Nuevo
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9781449450885 / 1449450881
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Exeter, Devon, United Kingdom
- Precio
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Preserving the Japanese Way: Traditions of Salting, Fermenting, and Pickling for the Modern Kitchen
de Hachisu, Nancy Singleton
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- 9781449450885 / 1449450881
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EUR 49.00EUR 4.42 enviando a USA
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Andrews McMeel Publishing, 2015-08-11. hardcover. New. 8x1x10. 2015 hardback no marks in the text end it is in great conditionAND AS ALWAYS SHIPPED IN 24 HOURS; and emailed to you a USPS tracking number on all orders; all books are sanitized and cleaned for your protection before mailing
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- 9781449450885 / 1449450881
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