Ir al contenido

Preserving the Japanese Way: Traditions of Salting, Fermenting, and Pickling for
Foto de archivo: la portada puede ser diferente

Preserving the Japanese Way: Traditions of Salting, Fermenting, and Pickling for the Modern Kitchen Tapa dura - 2015

de Nancy Singleton Hachisu


Detalles

  • Título Preserving the Japanese Way: Traditions of Salting, Fermenting, and Pickling for the Modern Kitchen
  • Autor Nancy Singleton Hachisu
  • Encuadernación Tapa dura
  • Edición First Printing
  • Páginas 400
  • Volúmenes 1
  • Idioma ENG
  • Editorial Andrews McMeel Publishing, Kansas City
  • Fecha de publicación 2015-08
  • Ilustrado
  • ISBN 9781449450885 / 1449450881
  • Peso 3.26 libras (1.48 kg)
  • Dimensiones 10 x 8.3 x 1.6 pulgadas (25.40 x 21.08 x 4.06 cm)
  • Library of Congress subjects Canning and preserving, Food - Preservation
  • Número de catálogo de la Librería del Congreso de EEUU 2014931306
  • Dewey Decimal Code 641.4

Acerca del autor

Native Californian Nancy Singleton Hachisu has lived with her Japanese farmer husband and three sons in their traditional Japanese farmhouse for the last 27 years in rural Japan, where she served as leader of a local Slow Food convivium for more than a decade. Her first book, Japanese Farm Food (Andrews McMeel, September 2012), was praised in the New York Times, London Times, the LA Times and more. TBS and Fuji TV are currently documenting Hachisu's preserving and farm food life in rural Saitama as well as her visits to artisanal producers in more remote areas of Japan.
Ir arriba

Más ejemplares

Preserving the Japanese Way: Traditions of Salting, Fermenting, and Pickling for the Modern Kitchen

Preserving the Japanese Way: Traditions of Salting, Fermenting, and Pickling for the Modern Kitchen

de Singleton Hachisu, Nancy

  • Nuevo
  • Tapa dura
Estado
Nuevo
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9781449450885 / 1449450881
Cantidad disponible
1
Librería
Exeter, Devon, United Kingdom
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 57.98
EUR 11.91 enviando a USA

Mostrar detalles

Descripción:
Andrews McMeel Pub, 2015. Hardcover. New. 400 pages. 9.63x8.00x1.52 inches.
Precio
EUR 57.98
EUR 11.91 enviando a USA
Preserving the Japanese Way: Traditions of Salting, Fermenting, and Pickling for the Modern Kitchen
Foto de archivo: la portada puede ser diferente

Preserving the Japanese Way: Traditions of Salting, Fermenting, and Pickling for the Modern Kitchen

de Hachisu, Nancy Singleton

  • Nuevo
  • Tapa dura
Estado
Nuevo
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9781449450885 / 1449450881
Cantidad disponible
1
Librería
Asheville, North Carolina, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 49.00
EUR 4.42 enviando a USA

Mostrar detalles

Descripción:
Andrews McMeel Publishing, 2015-08-11. hardcover. New. 8x1x10. 2015 hardback no marks in the text end it is in great conditionAND AS ALWAYS SHIPPED IN 24 HOURS; and emailed to you a USPS tracking number on all orders; all books are sanitized and cleaned for your protection before mailing
Precio
EUR 49.00
EUR 4.42 enviando a USA
Preserving the Japanese Way: Traditions of Salting, Fermenting, and Pickling for the Modern Kitchen
Foto de archivo: la portada puede ser diferente

Preserving the Japanese Way: Traditions of Salting, Fermenting, and Pickling for the Modern Kitchen

de Singleton Hachisu, Nancy

  • Nuevo
  • Tapa dura
Estado
Nuevo
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9781449450885 / 1449450881
Cantidad disponible
1
Librería
Exeter, Devon, United Kingdom
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 68.38
EUR 11.91 enviando a USA

Mostrar detalles

Descripción:
Andrews McMeel Pub, 2015. Hardcover. New. 400 pages. 9.63x8.00x1.52 inches.
Precio
EUR 68.38
EUR 11.91 enviando a USA