Descripción:
New. New Book; Fast Shipping from UK; Not signed; Not First Edition; A self-taught culinary genius, Francesco Bracali is one of Italy's top chefs. He and his brother Luca, a sommelier, own the two-Michelin-starred restaurant ""Bracali"" in Massa Marittima, Tuscany. The book tells the
![Bracali and the Revolution in Tuscan Cuisine](https://d3525k1ryd2155.cloudfront.net/f/816/669/9781476669816.IN.0.m.jpg)
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Bracali and the Revolution in Tuscan Cuisine Tapa blanda - 2018
de Roberto Curti
Detalles
- Título Bracali and the Revolution in Tuscan Cuisine
- Autor Roberto Curti
- Encuadernación Tapa blanda
- Páginas 137
- Volúmenes 1
- Idioma ENG
- Editorial McFarland and Company, Inc.
- Fecha de publicación 2018-07-05
- Features Index
- ISBN 9781476669816 / 1476669813
- Peso 0.4 libras (0.18 kg)
- Dimensiones 8.8 x 5.9 x 0.3 pulgadas (22.35 x 14.99 x 0.76 cm)
- Época de 18 a UP años
- Cursos 13 - UP
-
Temas
- Cultural Region: Italy
- Ethnic Orientation: Italian
- Library of Congress subjects Cookbooks, Cooking, Italian - Tuscan style
- Número de catálogo de la Librería del Congreso de EEUU 2018029792
- Dewey Decimal Code 641.594
Acerca del autor
Más ejemplares
![Bracali and the Revolution in Tuscan Cuisine](https://d3525k1ryd2155.cloudfront.net/h/553/071/1589071553.0.m.jpg)
Bracali and the Revolution in Tuscan Cuisine
de Roberto Curti
- Nuevo
- Estado
- Nuevo
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9781476669816 / 1476669813
- Cantidad disponible
- 866
- Librería
-
Uxbridge, Greater London, United Kingdom
- Precio
-
EUR 21.18EUR 9.58 enviando a USA
Mostrar detalles
Precio
EUR 21.18
EUR 9.58
enviando a USA
![Bracali and the Revolution in Tuscan Cuisine](https://d3525k1ryd2155.cloudfront.net/h/407/715/1493715407.0.m.jpg)
Bracali and the Revolution in Tuscan Cuisine
de Roberto Curti
- Nuevo
- Tapa blanda
- Estado
- Nuevo
- Encuadernación
- Paperback
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9781476669816 / 1476669813
- Cantidad disponible
- 10
- Librería
-
Southport, Merseyside, United Kingdom
- Precio
-
EUR 23.44EUR 11.93 enviando a USA
Mostrar detalles
Descripción:
Paperback / softback. New. A self-taught culinary genius, Francesco Bracali is one of Italy's top chefs. He and his brother Luca, a sommelier, own the two-Michelin-starred restaurant ""Bracali"" in Massa Marittima, Tuscany. The book tells the story of the Bracali brothers, from the early days where their revolutionary approach to cuisine was a novelty, to today's International recognition.
Precio
EUR 23.44
EUR 11.93
enviando a USA
![Francesco Bracali and the Revolution in Tuscan Cuisine](https://d3525k1ryd2155.cloudfront.net/f/816/669/9781476669816.IN.0.m.jpg)
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Francesco Bracali and the Revolution in Tuscan Cuisine
de Curti, Roberto
- Nuevo
- Tapa blanda
- Estado
- Nuevo
- Encuadernación
- Paperback
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9781476669816 / 1476669813
- Cantidad disponible
- 2
- Librería
-
Exeter, Devon, United Kingdom
- Precio
-
EUR 39.89EUR 11.99 enviando a USA
Mostrar detalles
Descripción:
McFarland Publishing, 2018. Paperback. New. 101 pages. 9.00x6.00x0.21 inches.
Precio
EUR 39.89
EUR 11.99
enviando a USA
![Bracali and the Revolution in Tuscan Cuisine](https://d3525k1ryd2155.cloudfront.net/f/816/669/9781476669816.IN.0.m.jpg)
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Bracali and the Revolution in Tuscan Cuisine
de Curti, Roberto
- Usado
- Bien
- Tapa blanda
- Estado
- Usado - Bien
- Encuadernación
- Paperback
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9781476669816 / 1476669813
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Newport Coast, California, United States
- Precio
-
EUR 51.06Envío gratuito a USA
Mostrar detalles
Descripción:
paperback. Good. Access codes and supplements are not guaranteed with used items.
Precio
EUR 51.06
Envío gratuito a USA