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Bracali and the Revolution in Tuscan Cuisine
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Bracali and the Revolution in Tuscan Cuisine Tapa blanda - 2018

de Roberto Curti

Detalles

  • Título Bracali and the Revolution in Tuscan Cuisine
  • Autor Roberto Curti
  • Encuadernación Tapa blanda
  • Páginas 137
  • Volúmenes 1
  • Idioma ENG
  • Editorial McFarland and Company, Inc.
  • Fecha de publicación 2018-07-05
  • Features Index
  • ISBN 9781476669816 / 1476669813
  • Peso 0.4 libras (0.18 kg)
  • Dimensiones 8.8 x 5.9 x 0.3 pulgadas (22.35 x 14.99 x 0.76 cm)
  • Época de 18 a UP años
  • Cursos 13 - UP
  • Temas
    • Cultural Region: Italy
    • Ethnic Orientation: Italian
  • Library of Congress subjects Cookbooks, Cooking, Italian - Tuscan style
  • Número de catálogo de la Librería del Congreso de EEUU 2018029792
  • Dewey Decimal Code 641.594

Acerca del autor

Roberto Curti is an Italian film historian and the author of numerous published books and articles. He lives in Cortona, Italy.

Más ejemplares

Bracali and the Revolution in Tuscan Cuisine

Bracali and the Revolution in Tuscan Cuisine

de Roberto Curti

  • Nuevo
Estado
Nuevo
ISBN 10 / ISBN 13
9781476669816 / 1476669813
Cantidad disponible
866
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Uxbridge, Greater London, United Kingdom
Puntuación del vendedor:
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Precio
EUR 21.18
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Descripción:
New. New Book; Fast Shipping from UK; Not signed; Not First Edition; A self-taught culinary genius, Francesco Bracali is one of Italy's top chefs. He and his brother Luca, a sommelier, own the two-Michelin-starred restaurant ""Bracali"" in Massa Marittima, Tuscany. The book tells the
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EUR 21.18
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Bracali and the Revolution in Tuscan Cuisine

Bracali and the Revolution in Tuscan Cuisine

de Roberto Curti

  • Nuevo
  • Tapa blanda
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Nuevo
Encuadernación
Paperback
ISBN 10 / ISBN 13
9781476669816 / 1476669813
Cantidad disponible
10
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Southport, Merseyside, United Kingdom
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Precio
EUR 23.44
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Descripción:
Paperback / softback. New. A self-taught culinary genius, Francesco Bracali is one of Italy's top chefs. He and his brother Luca, a sommelier, own the two-Michelin-starred restaurant ""Bracali"" in Massa Marittima, Tuscany. The book tells the story of the Bracali brothers, from the early days where their revolutionary approach to cuisine was a novelty, to today's International recognition.
Precio
EUR 23.44
EUR 11.93 enviando a USA
Francesco Bracali and the Revolution in Tuscan Cuisine
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Francesco Bracali and the Revolution in Tuscan Cuisine

de Curti, Roberto

  • Nuevo
  • Tapa blanda
Estado
Nuevo
Encuadernación
Paperback
ISBN 10 / ISBN 13
9781476669816 / 1476669813
Cantidad disponible
2
Librería
Exeter, Devon, United Kingdom
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Precio
EUR 39.89
EUR 11.99 enviando a USA

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Descripción:
McFarland Publishing, 2018. Paperback. New. 101 pages. 9.00x6.00x0.21 inches.
Precio
EUR 39.89
EUR 11.99 enviando a USA
Bracali and the Revolution in Tuscan Cuisine
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Bracali and the Revolution in Tuscan Cuisine

de Curti, Roberto

  • Usado
  • Bien
  • Tapa blanda
Estado
Usado - Bien
Encuadernación
Paperback
ISBN 10 / ISBN 13
9781476669816 / 1476669813
Cantidad disponible
1
Librería
Newport Coast, California, United States
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Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
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EUR 51.06
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Descripción:
paperback. Good. Access codes and supplements are not guaranteed with used items.
Precio
EUR 51.06
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