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Seasoning Savvy: How to Cook with Herbs, Spices, and Other Flavorings Tapa dura - 1999 - 1st Edición
de Alice Arndt
Primera línea
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Detalles
- Título Seasoning Savvy: How to Cook with Herbs, Spices, and Other Flavorings
- Autor Alice Arndt
- Encuadernación Tapa dura
- Número de edición 1st
- Edición 1
- Páginas 280
- Volúmenes 1
- Idioma ENG
- Editorial CRC Press, Binghamton, New York, U.S.A.
- Fecha de publicación 1999-08-10
- Features Index
- ISBN 9781560220312 / 1560220317
- Peso 1.38 libras (0.63 kg)
- Dimensiones 8.78 x 6.14 x 0.99 pulgadas (22.30 x 15.60 x 2.51 cm)
- Library of Congress subjects Herbs, Spices
- Número de catálogo de la Librería del Congreso de EEUU 99020217
- Dewey Decimal Code 641.638
Reseñas en medios
Citas
- Booklist, 07/01/1999, Page 1905
- Reference and Research Bk News, 08/01/2000, Page 209
Más ejemplares
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Seasoning Savvy: How to Cook with Herbs, Spices, and Other Flavorings
de Arndt, Alice
- Usado
- Bien
- Tapa dura
- Estado
- Usado - Bien
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9781560220312 / 1560220317
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Newport Coast, California, United States
- Precio
-
EUR 43.83Envío gratuito a USA
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Descripción:
hardcover. Good. Access codes and supplements are not guaranteed with used items. May be an ex-library book.
Precio
EUR 43.83
Envío gratuito a USA
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Seasoning Savvy: How to Cook with Herbs, Spices, and Other Flavorings
de Arndt, Alice
- Nuevo
- Tapa dura
- Estado
- Nuevo
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9781560220312 / 1560220317
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
San Diego, California, United States
- Precio
-
EUR 49.82EUR 5.16 enviando a USA
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Descripción:
CRC Press, 1999-08-10. Hardcover. New. In shrink wrap.
Precio
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Seasoning Savvy: How to Cook with Herbs, Spices, and Other Flavorings
de Arndt, Alice
- Usado
- Aceptable
- Tapa dura
- Estado
- Usado - Aceptable
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9781560220312 / 1560220317
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Seattle, Washington, United States
- Precio
-
EUR 52.78Envío gratuito a USA
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CRC Press, 1999. Hardcover. Acceptable. Former library book; Readable copy. Pages may have considerable notes/highlighting. ~ ThriftBooks: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed.
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EUR 52.78
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Seasoning Savvy: How to Cook with Herbs, Spices, and Other Flavorings
de Alice Arndt
- Nuevo
- Tapa dura
- Estado
- Nuevo
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9781560220312 / 1560220317
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Southport, Merseyside, United Kingdom
- Precio
-
EUR 104.37EUR 11.97 enviando a USA
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Descripción:
Hardback. New. Discusses over a hundred herbs, spices, flavorings and blends in detail, telling what they are and how to select, store and use them and what you might substitute if they are unavailable. This book helps you get the most out of the seasonings you use to flavor your food.
Precio
EUR 104.37
EUR 11.97
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Seasoning Savvy: How to Cook with Herbs, Spices, and Other Flavorings
de Arndt, Alice (Author)
- Nuevo
- Tapa dura
- Estado
- Nuevo
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9781560220312 / 1560220317
- Cantidad disponible
- 2
- Librería
-
Exeter, Devon, United Kingdom
- Precio
-
EUR 142.98EUR 12.03 enviando a USA
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Descripción:
Food Products Pr, 1999. Hardcover. New. 1st edition. 265 pages. 8.50x6.25x1.00 inches.
Precio
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