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Fundamental Techniques of Classic Cuisine
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Fundamental Techniques of Classic Cuisine Tapa dura - 2007

de French Culinary Institute

Detalles

  • Título Fundamental Techniques of Classic Cuisine
  • Autor French Culinary Institute
  • Encuadernación Tapa dura
  • Edición 1st Printing
  • Páginas 496
  • Volúmenes 1
  • Idioma ENG
  • Editorial Harry N. Abrams, New York
  • Fecha de publicación August 1, 2007
  • Ilustrado
  • ISBN 9781584794783 / 158479478X
  • Peso 5.84 libras (2.65 kg)
  • Dimensiones 9.38 x 10.38 x 1.75 pulgadas (23.83 x 26.37 x 4.45 cm)
  • Library of Congress subjects Cookery, French
  • Número de catálogo de la Librería del Congreso de EEUU 2007007530
  • Dewey Decimal Code 641.594

Más ejemplares

The Fundamental Techniques of Classic Cuisine
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The Fundamental Techniques of Classic Cuisine

de The French Culinary Institute,Judith Choate

  • Usado
  • Tapa dura
Estado
Used - Good
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9781584794783 / 158479478X
Cantidad disponible
1
Librería
Pleasant Hill, California, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 30.59
EUR 6.11 enviando a USA

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Descripción:
'Stewart, Tabori and Chang', August 2007. Hardcover. Used - Good.
Precio
EUR 30.59
EUR 6.11 enviando a USA
The Fundamental Techniques of Classic Cuisine: The French Culinary Institute
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The Fundamental Techniques of Classic Cuisine: The French Culinary Institute

de French Culinary Institute

  • Usado
  • Muy bueno
  • Tapa dura
Estado
Usado - Muy bueno
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9781584794783 / 158479478x
Cantidad disponible
1
Librería
Thetford, Norfolk, United Kingdom
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 55.88
EUR 59.79 enviando a USA

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Descripción:
Abrams, 01/08/2007 00:00:01. hardcover. Very Good. 4.6964 in x 26.4799 in x 23.6820 in.
Precio
EUR 55.88
EUR 59.79 enviando a USA
The Fundamental Techniques of Classic Cuisine

The Fundamental Techniques of Classic Cuisine

de The French Culinary Institute with Judith Choate

  • Usado
  • Bueno
  • Tapa dura
  • First
Estado
Usado - Bueno
Edición
1st Edition
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9781584794783 / 158479478x
Cantidad disponible
1
Librería
Pateley Bridge, North Yorkshire, United Kingdom
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 65.77
EUR 20.93 enviando a USA

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Descripción:
New York: Stewart, Tabori & Chang, 2007 Book. Illus. by Matthew Septimus. Near Fine. Illustrated Boards. 1st Edition. Content of the six and nine-month courses taught at the prestigious French Culinary Institute in Manhattan. 496pp with index, illustrated profusely throughout with colour photographs. Two ribbon page markers. Minimal wrinkling to pastedown, otherwise near fine copy with no inscriptions. Unclipped DJ has some wrinkling from damp and slight marking to front panel, plus tiny nick to rear flyleaf, otherwise good. Book Award sticker to front panel. VERY HEAVY BOOK, additional postage will be required..
Precio
EUR 65.77
EUR 20.93 enviando a USA
The Fundamental Techniques of Classic Cuisine
Más fotos

The Fundamental Techniques of Classic Cuisine

de Institute, The French Culinary,Choate, Judith

  • Usado
  • Tapa dura
  • First
Estado
Nuevo
Edición
First Edition
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9781584794783 / 158479478X
Cantidad disponible
1
Librería
Southampton, New York, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 94.13
Envío gratuito a USA

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Descripción:
'Stewart, Tabori and Chang', 2007. First Edition. Hardcover. Like New/Like New. First Edition, 2nd Printing. Not price-clipped ($75.00 price intact). Published by Stewart Tabori Chang, 2007. Quarto. Pictorial boards with illustrated endpapers. Book is like new; clean with no writing or names. Sharp corners and spine straight. Binding tight and pages crisp. Dust jacket is like new with very light shelf wear. A fine copy of this guide to classic French cooking techniques. 496 pages. ISBN: 9781584794783. 100% positive feedback. 30 day money back guarantee. NEXT DAY SHIPPING! Excellent customer service. Please email with any questions or if you would like a photo. All books packed carefully and ship with free delivery confirmation/tracking. All books come with free bookmarks. Ships from Southampton, New York. We Buy Books! Individual titles, libraries, collections. Message us if you have books to sell!
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The Fundamental Techniques of Classic Cuisine
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The Fundamental Techniques of Classic Cuisine

de French Culinary Institute/ Choate, Judith/ Septimus, Matthew (Photographer)/ Wolf, Glenn (Illustrator)

  • Nuevo
  • Tapa dura
Estado
Nuevo
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9781584794783 / 158479478X
Cantidad disponible
1
Librería
Exeter, Devon, United Kingdom
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 132.26
EUR 11.96 enviando a USA

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Descripción:
Harry N Abrams Inc, 2007. Hardcover. New. 496 pages. 9.25x10.25x2.00 inches.
Precio
EUR 132.26
EUR 11.96 enviando a USA
The Fundamental Techniques of Classic Cuisine
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The Fundamental Techniques of Classic Cuisine

de Institute, The French Culinary; Choate, Judith; Wolf, Glenn [Illustrator]; Septimus, Matthew [Photographer];

  • Nuevo
  • Tapa dura
Estado
Nuevo
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9781584794783 / 158479478X
Cantidad disponible
1
Librería
San Diego, California, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 130.22
EUR 5.13 enviando a USA

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Descripción:
Stewart, Tabori and Chang, 2007-08-31. hardcover. New. New. In shrink wrap. Looks like an interesting title!
Precio
EUR 130.22
EUR 5.13 enviando a USA