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Cheese Rheology and Texture
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Cheese Rheology and Texture Tapa dura - 2002 - 1st Edición

de Sundaram Gunasekaran; M. Mehmet Ak


Primera línea

Though there are numerous cheese varieties, the manufacturing processes of most of them share several common steps.

Detalles

  • Título Cheese Rheology and Texture
  • Autor Sundaram Gunasekaran; M. Mehmet Ak
  • Encuadernación Tapa dura
  • Número de edición 1st
  • Edición 1
  • Páginas 456
  • Volúmenes 1
  • Idioma ENG
  • Editorial CRC Press
  • Fecha de publicación December 23, 2002
  • Ilustrado
  • Features Bibliography, Illustrated, Index
  • ISBN 9781587160219 / 1587160218
  • Peso 1.74 libras (0.79 kg)
  • Dimensiones 9.72 x 6.3 x 1.14 pulgadas (24.69 x 16.00 x 2.90 cm)
  • Library of Congress subjects Cheese - Texture
  • Número de catálogo de la Librería del Congreso de EEUU 2002034861
  • Dewey Decimal Code 637.3
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Cheese Rheology and Texture
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Cheese Rheology and Texture

  • Usado
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ISBN 10 / ISBN 13
9781587160219 / 1587160218
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Cheese Rheology and Texture
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Cheese Rheology and Texture

de Gunasekaran, Sundaram (Author)/ Ak, M. Mehmet (Author)

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  • Tapa dura
Estado
Nuevo
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9781587160219 / 1587160218
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Exeter, Devon, United Kingdom
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Descripción:
CRC Pr I Llc, 2002. Hardcover. New. 1st edition. 512 pages. 9.50x6.50x1.25 inches.
Precio
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