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Roasting: Techniques for the Perfect Roast
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Roasting: Techniques for the Perfect Roast Tapa blanda - 2004

de Rodney Dunn


Primera línea

Roasting pans come in a variety of sizes and are made from a variety of materials, from stainless steel to aluminum, glass, and porcelain.

Detalles

  • Título Roasting: Techniques for the Perfect Roast
  • Autor Rodney Dunn
  • Encuadernación Tapa blanda
  • Páginas 111
  • Volúmenes 1
  • Idioma ENG
  • Editorial Laurel Glen Publishing, San Diego, California, U.S.A.
  • Fecha de publicación October 2004
  • Ilustrado
  • ISBN 9781592232727 / 1592232728
  • Peso 1.28 libras (0.58 kg)
  • Dimensiones 10.02 x 9.16 x 0.48 pulgadas (25.45 x 23.27 x 1.22 cm)
  • Número de catálogo de la Librería del Congreso de EEUU 2004047339
  • Dewey Decimal Code 641.71
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de Dunn, Rodney

  • Usado
  • Muy bueno
  • Tapa blanda
Estado
Usado - Muy bueno
Encuadernación
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ISBN 10 / ISBN 13
9781592232727 / 1592232728
Cantidad disponible
1
Librería
GORING BY SEA, West Sussex, United Kingdom
Puntuación del vendedor:
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Precio
EUR 0.96
EUR 10.31 enviando a USA

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Descripción:
Paperback. Very Good.
Precio
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de Dunn, Rodney

  • Usado
  • Muy bueno
  • Tapa blanda
Estado
Usado - Muy bueno
Encuadernación
Paperback
ISBN 10 / ISBN 13
9781592232727 / 1592232728
Cantidad disponible
1
Librería
Devizes, Wiltshire, United Kingdom
Puntuación del vendedor:
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Precio
EUR 9.31
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Descripción:
Laurel Glen, 2004-10-01. Paperback. Very Good. 25 to 30 cm tall, Quarto, (4to). Posted within 1 working day. 1st class tracked post to the UK, Airmail tracked worldwide. Robust recyclable packaging.
Precio
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Roasting: Techniques For The Perfect Roast

de Dunn, Rodney

  • Usado
  • Muy bueno
  • Tapa blanda
Estado
Usado - Muy bueno
Encuadernación
Paperback
ISBN 10 / ISBN 13
9781592232727 / 1592232728
Cantidad disponible
1
Librería
El Cajon, California, United States
Puntuación del vendedor:
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EUR 8.45
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Descripción:
San Diego, California, U.S.A.: Laurel Glen, 2004 Very light rubs and scratches. . Trade Paperback. Very Good. 4to - over 9¾" - 12" Tall, 111 Pages.
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de Rodney Dunn

  • Usado
  • Bien
  • Tapa blanda
Estado
Usado - Bien
Encuadernación
Paperback
ISBN 10 / ISBN 13
9781592232727 / 1592232728
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1
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HOUSTON, Texas, United States
Puntuación del vendedor:
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Laurel Glen Publishing, 2004-10. Paperback. Good.
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EUR 14.72
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Roasting: Techniques for the Perfect Roast

de Dunn, Rodney

  • Usado
  • Tapa blanda
Estado
Usado - Very Good+
Encuadernación
Paperback
ISBN 10 / ISBN 13
9781592232727 / 1592232728
Cantidad disponible
1
Librería
WESTBANK, British Columbia, Canada
Puntuación del vendedor:
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Descripción:
Tight, clean, and unmarked-" Minimal effort, simple preparation, succulent flavors - these are just a few of the reasons why roasting is so popular. Whether it's turkey for celebrations, or beef, chicken, fish, or vegetables for easy everyday meals, the results are always tender and tasty. Roasting offers a wealth of information on how to roast anything to perfection. The book includes advice on the best cuts of meats and choosing the right temperature, plus detailed recipes for such delights as Roasted Beef Sirloin with Horseradish Cream, Rolled Pork Roast with Sage and Apple, and Lemon and Thyme Roasted Chicken."
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Roasting: Techniques For The Perfect Roast

de Dunn, Rodney

  • Usado
  • Bien
  • Tapa blanda
Estado
Usado - Bien
Encuadernación
Paperback
ISBN 10 / ISBN 13
9781592232727 / 1592232728
Cantidad disponible
1
Librería
Newport Coast, California, United States
Puntuación del vendedor:
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Precio
EUR 36.05
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paperback. Good. Access codes and supplements are not guaranteed with used items.
Precio
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