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Wild Fermentation: The Flavor, Nutrition, and Craft of Live-Culture Foods, 2nd Edition Tapa blanda - 2016
de Sandor Ellix Katz; Foreword by Sally Fallon Morell
Detalles
- Título Wild Fermentation: The Flavor, Nutrition, and Craft of Live-Culture Foods, 2nd Edition
- Autor Sandor Ellix Katz; Foreword by Sally Fallon Morell
- Encuadernación Tapa blanda
- Edición REV UPD
- Páginas 320
- Volúmenes 1
- Idioma ENG
- Editorial Chelsea Green Publishing Company, White River Junction, VT
- Fecha de publicación 2016-08-19
- Ilustrado Sí
- ISBN 9781603586283 / 1603586288
- Peso 1.7 libras (0.77 kg)
- Dimensiones 9.9 x 6.9 x 0.9 pulgadas (25.15 x 17.53 x 2.29 cm)
-
Temas
- Topical: Health & Fitness
- Library of Congress subjects Fermented foods
- Número de catálogo de la Librería del Congreso de EEUU 2016019260
- Dewey Decimal Code 664.024
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Wild Fermentation: The Flavor, Nutrition, and Craft of Live-Culture Foods, 2nd Edition
de Katz, Sandor Ellix
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- 9781603586283 / 1603586288
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- Usado
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- 2
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- Paperback
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9781603586283 / 1603586288
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Wild Fermentation: The Flavor, Nutrition, and Craft of Live-Culture Foods, 2nd Edition
de Katz, Sandor Ellix; Fallon Morell, Sally [Foreword]
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