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Viscosity of Fruit Juices
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Viscosity of Fruit Juices Tapa blanda - 2011

de I. M. Abdulagatov


Información de la editorial

Modeling, optimisation and automation of food processes is difficult due to the complexity of the raw materials and products involved, which affect thermophysical properties such as density, heat capacity, viscosity, thermal conductivity and thermal diffusivity. The thermophysical properties of fruit juices exhibit substantial changes with temperature, pressure and concentration during processing. This book presents current research on the effect these factors on fruit juices.

Detalles

  • Título Viscosity of Fruit Juices
  • Autor I. M. Abdulagatov
  • Encuadernación Tapa blanda
  • Páginas 99
  • Volúmenes 1
  • Idioma ENG
  • Editorial Nova Science Publishers
  • Fecha de publicación 2011-04
  • Ilustrado
  • ISBN 9781612095257 / 1612095259
  • Library of Congress subjects Fruit juices - Viscosity - Measurement, Fruit juices - Thermal properties
  • Número de catálogo de la Librería del Congreso de EEUU 2011003984
  • Dewey Decimal Code 536.413
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de I. M. Abdulagatov

  • Nuevo
  • Tapa blanda
Estado
New
Encuadernación
Paperback
ISBN 10 / ISBN 13
9781612095257 / 1612095259
Cantidad disponible
2
Librería
Southport, Merseyside, United Kingdom
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 48.51
EUR 11.76 enviando a USA

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Descripción:
Paperback / softback. New. Viscosity of Fruit Juices
Precio
EUR 48.51
EUR 11.76 enviando a USA