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Principles of Food Science
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Principles of Food Science Tapa dura - 2012

de Janet D. Ward


Detalles

  • Título Principles of Food Science
  • Autor Janet D. Ward
  • Encuadernación Tapa dura
  • Páginas 880
  • Volúmenes 1
  • Idioma ENG
  • Editorial Goodheart-Wilcox Publisher, U.S.A.
  • Fecha de publicación 2012
  • Ilustrado
  • Features Glossary, Illustrated, Index, Table of Contents, Textbook
  • ISBN 9781619604360 / 1619604361
  • Peso 4.55 libras (2.06 kg)
  • Dimensiones 11 x 8.8 x 1.3 pulgadas (27.94 x 22.35 x 3.30 cm)
  • Library of Congress subjects Food industry and trade, Food - Composition
  • Número de catálogo de la Librería del Congreso de EEUU 2012049246
  • Dewey Decimal Code 664.07
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Principles of Food Science by Janet D. Ward
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Principles of Food Science by Janet D. Ward

de Ward, Janet D

  • Usado
  • Bien
  • Tapa dura
Estado
Usado - Bien
Edición
Fourth Edition, Text
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9781619604360 / 1619604361
Cantidad disponible
2
Librería
Boca Raton, Florida, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 86.21
EUR 5.68 enviando a USA

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Descripción:
Goodheart-Willcox, 2013. Fourth Edition, Text. Hardcover. Good. 11x9x1. This listing is for Principles of Food Science by Janet Ward. This edition is basically identical to the ISBN 1645645614 SAVE YOUR MONEY and buy the early edition! Do not waste your money at the bookstore on the Fourth Edition, Text This edition will work for your class guaranteed. Your book will be shipped out immediately within 24 hours of purchase. If for some reason you're unhappy with any of our textbooks products, you are welcome to return the book back to us within 30 days of the purchase for a full refund We will ship your book to any United States based territory and to most international countries using 's very convenient Global Shipping Program. Thank you for your business! We strive to offer the best and fastest customer service on , so please don't hesitate to email us if you have any questions or concerns and we will get back to you promptly, have a great day!
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de Ward, Janet D

  • Usado
  • Bien
  • Tapa dura
Estado
Usado - Bien
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9781619604360 / 1619604361
Cantidad disponible
2
Librería
Franklin Lakes, New Jersey, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 162.46
EUR 3.70 enviando a USA

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Descripción:
Goodheart-Willcox, 2013-05-21. Hardcover. Good. Textbook, May Have Highlights, Notes and/or Underlining, BOOK ONLY-NO ACCESS CODE, NO CD, Ships with Tracking
Precio
EUR 162.46
EUR 3.70 enviando a USA