Ir al contenido

Sourdough: From Pastries to Gluten-Free Wholegrain Breads
Foto de archivo: la portada puede ser diferente

Sourdough: From Pastries to Gluten-Free Wholegrain Breads Tapa blanda - 2012 - 1st Edición

de Mardewi Yoke


Detalles

  • Título Sourdough: From Pastries to Gluten-Free Wholegrain Breads
  • Autor Mardewi Yoke
  • Encuadernación Tapa blanda
  • Número de edición 1st
  • Edición 1
  • Páginas 287
  • Volúmenes 1
  • Idioma ENG
  • Editorial New Holland Publishers
  • Fecha de publicación 2012-04
  • Ilustrado
  • ISBN 9781742571317 / 174257131X
  • Peso 2.7 libras (1.22 kg)
  • Dimensiones 9.9 x 8.7 x 1 pulgadas (25.15 x 22.10 x 2.54 cm)
  • Library of Congress subjects Cooking (Sourdough), Cooking (Bread)
  • Dewey Decimal Code 641.815
Ir arriba

Más ejemplares

Sourdough: From Pastries to Gluten-Free Wholegrain Breads
Foto de archivo: la portada puede ser diferente

Sourdough: From Pastries to Gluten-Free Wholegrain Breads

de Mardewi, Yoke

  • Usado
  • Aceptable
  • Tapa blanda
  • First
Estado
Usado - Aceptable
Edición
1st Edition 3rd Printing
Encuadernación
Paperback
ISBN 10 / ISBN 13
9781742571317 / 174257131x
Cantidad disponible
1
Librería
Leamington Spa, Warwickshire, United Kingdom
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 23.70
EUR 17.78 enviando a USA

Mostrar detalles

Descripción:
Sydney: New Holland Publishers, 2011. 1st Edition 3rd Printing. Soft cover. Fine. 4to - over 9¾ - 12" tall. First edition third printing quarto card covers 288 pages Many colour illustrations Fine condition No inscriptions
Precio
EUR 23.70
EUR 17.78 enviando a USA
Sourdough: From pastries to gluten-free wholegrain breads

Sourdough: From pastries to gluten-free wholegrain breads

de Yoke, Mardewi

  • Usado
  • Bien
  • Tapa blanda
Estado
Usado - Bien
Encuadernación
Paperback
ISBN 10 / ISBN 13
9781742571317 / 174257131X
Cantidad disponible
1
Librería
Elgin, Texas, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 37.17
Envío gratuito a USA

Mostrar detalles

Descripción:
New Holland Publishers. paperback. Good. 8x1x9. Ex Library Copy,typical library markings. Average Library use. - Otherwise,All interior pages and overall book is clean. A good copy for reference, research, or reading enjoyment.
Precio
EUR 37.17
Envío gratuito a USA
Sourdough: From pastries to gluten-free wholegrain breads Baking

Sourdough: From pastries to gluten-free wholegrain breads Baking

de Mardewi Yoke

  • Nuevo
  • Tapa blanda
Estado
Nuevo
Encuadernación
Paperback
ISBN 10 / ISBN 13
9781742571317 / 174257131X
Cantidad disponible
1
Librería
Collaroy Plateau, New South Wales, Australia
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 59.10
EUR 12.13 enviando a USA

Mostrar detalles

Descripción:
Sourdough: From pastries to gluten-free wholegrain breadsby Mardewi YokeNew Holland, NSW 2012New stiffened paperback.Following up from the hugely-successful, Wild Sourdough, comes another great cookbook from sourdough specialist, Yoke Mardewi. Yoke's passion for sourdough has led to her discovery of completely new recipes and techniques for this book, including recipes for sourdough croissants, pastries, gluten-free wholegrains, soft sourdough rolls and loaves, and more. Join the bread-making revolution and learn the art of making sourdough bread. It will nourish you, body and soul.
Precio
EUR 59.10
EUR 12.13 enviando a USA