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Bistronomy: French Food Unbound
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Bistronomy: French Food Unbound Tapa dura - 2014

de Katrina Meynink


Detalles

  • Título Bistronomy: French Food Unbound
  • Autor Katrina Meynink
  • Encuadernación Tapa dura
  • Páginas 215
  • Volúmenes 1
  • Idioma ENG
  • Editorial Murdoch Books, Australia
  • Fecha de publicación 2014
  • ISBN 9781743361009 / 1743361009
  • Peso 2.85 libras (1.29 kg)
  • Dimensiones 10.2 x 8.6 x 1.3 pulgadas (25.91 x 21.84 x 3.30 cm)
  • Dewey Decimal Code 641.5

Acerca del autor

Katrina Meynink is a freelance food writer and the author of Kitchen Coquette. A blogger and columnist, she has received grants and scholarships from some of the world's most renowned culinary institutions, most recently the Julia Child Grant for Independent Study via the Culinary Trust in the U.S.
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Más ejemplares

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Bistronomy: French food unbound

de Meynink, Katrina

  • Usado
Estado
Usado
ISBN 10 / ISBN 13
9781743361009 / 1743361009
Cantidad disponible
1
Librería
Melbourne, Victoria, Australia
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 68.03
EUR 25.16 enviando a USA

Mostrar detalles

Descripción:
Crows Nest, Australia: Murdoch Books, 2014. Second-hand hardcover. Meynink, Katrina. Bistronomy: French food unbound. [FIRST EDITION] Murdoch Books: Crows Nest, Australia 2014. 4to (270x220mm) pict bds, belly band 255,[1]pp. (photography by Luke Burgess) Almost Near Fine/Near Fine t.e trifle dusty
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