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Science and Technology of Enrobed and Filled Chocolate, Confectionery and Bakery
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Science and Technology of Enrobed and Filled Chocolate, Confectionery and Bakery Products Tapa dura - 2009

de Geoff Talbot (Editor)


Detalles

  • Título Science and Technology of Enrobed and Filled Chocolate, Confectionery and Bakery Products
  • Autor Geoff Talbot (Editor)
  • Encuadernación Tapa dura
  • Edición First Edition
  • Páginas 468
  • Volúmenes 1
  • Idioma ENG
  • Editorial Woodhead Publishing
  • Fecha de publicación 2009
  • ISBN 9781845693909 / 1845693906
  • Peso 1.82 libras (0.83 kg)
  • Dimensiones 9.46 x 6.41 x 1.46 pulgadas (24.03 x 16.28 x 3.71 cm)
  • Dewey Decimal Code 664

Acerca del autor

Geoff Talbot, now known as the Fat Consultant, is an internationally renowned specialist in confectionery fats and oils. He has been involved with this sector since the late 1960s when he began his career as a Scientist at Unilever Research, where he was involved in the development of new confectionery fats. Since 2003, Geoff has been an independent consultant in the use of oils and fats in confectionery and the wider food industry and also conducts training courses in the area.
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Science and Technology of Enrobed and Filled Chocolate, Confectionery and Bakery Products

de G. Talbot

  • Nuevo
  • Tapa dura
Estado
Nuevo
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9781845693909 / 1845693906
Cantidad disponible
1
Librería
Exeter, Devon, United Kingdom
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 235.85
EUR 12.03 enviando a USA

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Descripción:
Woodhead Publishing Ltd, 2009. Hardcover. New. 1st edition. 468 pages. 9.30x6.20x1.30 inches.
Precio
EUR 235.85
EUR 12.03 enviando a USA
Science and Technology of Enrobed and Filled Chocolate Confectionery and Bakery Products
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  • Nuevo
Estado
Nuevo
ISBN 10 / ISBN 13
9781845693909 / 1845693906
Cantidad disponible
500
Librería
New Delhi, Delhi, India
Puntuación del vendedor:
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Precio
EUR 549.61
EUR 14.20 enviando a USA

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Descripción:
SR-ECOMMERCE. New.
Precio
EUR 549.61
EUR 14.20 enviando a USA
Science and Technology of Enrobed and Filled Chocolate Confectionery and Bakery Products
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  • Nuevo
Estado
Nuevo
ISBN 10 / ISBN 13
9781845693909 / 1845693906
Cantidad disponible
500
Librería
New Delhi, Delhi, India
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 549.61
EUR 14.20 enviando a USA

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Descripción:
SR-ECOMMERCE. New.
Precio
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de Talbot, Geoff ed

  • Nuevo
  • Tapa dura
Estado
Nuevo
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9781845693909 / 1845693906
Cantidad disponible
500
Librería
New Delhi, Delhi, India
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 568.84
EUR 14.20 enviando a USA

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Descripción:
Bio-Green, 2009. Hardcover. New.
Precio
EUR 568.84
EUR 14.20 enviando a USA
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de Talbot, Geoff ed

  • Nuevo
  • Tapa dura
Estado
Nuevo
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9781845693909 / 1845693906
Cantidad disponible
500
Librería
New Delhi, Delhi, India
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Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 568.84
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Bio-Green, 2009. Hardcover. New.
Precio
EUR 568.84
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