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The nutrition handbook for food processors (Woodhead Publishing Series in Food
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The nutrition handbook for food processors (Woodhead Publishing Series in Food Science, Technology and Nutrition) Tapa dura - 2002 - 1st Edición

de HENRY, C J K; CHAPMAN, C


Detalles

  • Título The nutrition handbook for food processors (Woodhead Publishing Series in Food Science, Technology and Nutrition)
  • Autor HENRY, C J K; CHAPMAN, C
  • Encuadernación Tapa dura
  • Número de edición 1st
  • Edición 1
  • Editorial Woodhead Publishing
  • Fecha de publicación 2002
  • ISBN 9781855734647

Acerca del autor

Dr. Jeya Henry is Professor of Food Science and Nutrition at Oxford Brookes University, UK, and Visiting Professor at the Chinese University of Hong Kong. He is internationally recognized for his research in the fields of nutrition and food science.
Clare Chapman is the Regulatory Affairs Manager at Unilever R & D Colworth, UK. She was formerly Nutrition Manager at United Biscuits Ltd., UK.
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The Nutrition Handbook for Food Processors (Woodhead publishing in food science and technology)

de J Henry C. Chapman

  • Nuevo
  • Tapa dura
Estado
New
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9781855734647 / 1855734648
Cantidad disponible
1
Librería
Exeter, Devon, United Kingdom
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 3 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 226.55
EUR 11.84 enviando a USA

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Descripción:
Woodhead Publishing, 2002. Hardcover. New. 1st edition. 504 pages. 9.21x6.22x1.26 inches.
Precio
EUR 226.55
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