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The Practice Of Soft Cheesemaking - A Guide to the Manufacture of Soft Cheese
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The Practice Of Soft Cheesemaking - A Guide to the Manufacture of Soft Cheese and the Preparation of Cream for the Market Tapa blanda - 2005

de C.W. Walker-Tisdale


Detalles

  • Título The Practice Of Soft Cheesemaking - A Guide to the Manufacture of Soft Cheese and the Preparation of Cream for the Market
  • Autor C.W. Walker-Tisdale
  • Encuadernación Tapa blanda
  • Idioma ENG
  • Editorial Read Country Books
  • Fecha de publicación September 1, 2005
  • ISBN 9781905124596
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The Practice of Soft Cheesemaking - A Guide to the Manufacture of Soft Cheese and the Preparation of Cream for the Market: Read Country Book

de C. W. Walker-Tisdale

  • Nuevo
Estado
New
ISBN 10 / ISBN 13
9781905124596 / 1905124597
Cantidad disponible
600
Librería
Uxbridge, Greater London, United Kingdom
Puntuación del vendedor:
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Precio
EUR 27.09
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New. New Book; Fast Shipping from UK; Not signed; Not First Edition; The The Practice of Soft Cheesemaking - A Guide to the Manufacture of Soft Cheese and the Preparation of Cream for the Market: Read Country Book.
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The Practice Of Soft Cheesemaking - A Guide to the Manufacture of Soft Cheese and the Preparation of Cream for the Market

de C.W. Walker-Tisdale

  • Nuevo
  • Tapa blanda
Estado
New
Encuadernación
Paperback
ISBN 10 / ISBN 13
9781905124596 / 1905124597
Cantidad disponible
10
Librería
Southport, Merseyside, United Kingdom
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Precio
EUR 31.92
EUR 11.77 enviando a USA

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Paperback / softback. New.
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de C.W. Walker-Tisdale

  • Usado
  • good
  • Tapa blanda
Estado
Usado - Good
Encuadernación
Paperback
ISBN 10 / ISBN 13
9781905124596 / 1905124597
Cantidad disponible
1
Librería
HOUSTON, Texas, United States
Puntuación del vendedor:
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Precio
EUR 40.42
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Read Country Book, 2005-09-01. Paperback. Good.
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The Practice Of Soft Cheesemaking - A Guide to the Manufacture of Soft Cheese and the Preparation of Cream for the Market

de C.W. Walker-Tisdale

  • Usado
  • Tapa blanda
Estado
Used:Good
Encuadernación
Paperback
ISBN 10 / ISBN 13
9781905124596 / 1905124597
Cantidad disponible
1
Librería
HOUSTON, Texas, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 49.38
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Descripción:
Read Country Book, 2005-09-01. Paperback. Used:Good.
Precio
EUR 49.38
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