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Wine Appreciation Guild, 2011-04-29. Paperback. Used: Good.
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Understanding Wine Technology: The Science of Wine Explained Tapa blanda - 2011 - 3rd Edición
de David Bird
Detalles
- Título Understanding Wine Technology: The Science of Wine Explained
- Autor David Bird
- Encuadernación Tapa blanda
- Número de edición 3rd
- Edición 3
- Páginas 328
- Volúmenes 1
- Idioma ENG
- Editorial Wine Appreciation Guild, U.S.A.
- Fecha de publicación 2011-05
- Ilustrado Sí
- Features Bibliography, Glossary, Illustrated, Index, Table of Contents
- ISBN 9781934259603 / 1934259608
- Peso 0.9 libras (0.41 kg)
- Dimensiones 8.3 x 5.9 x 0.9 pulgadas (21.08 x 14.99 x 2.29 cm)
- Library of Congress subjects Wine and wine making, Wine and wine making - Chemistry
- Dewey Decimal Code 663.2
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Understanding Wine Technology, 3rd Edition
de David Bird
- Usado
- Tapa blanda
- Estado
- Used: Good
- Encuadernación
- Paperback
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9781934259603 / 1934259608
- Cantidad disponible
- 1
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HOUSTON, Texas, United States
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Understanding Wine Technology : The Science of Wine Explained
de Bird, David
- Usado
- Estado
- Used - Good
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9781934259603 / 1934259608
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Understanding Wine Technology: The Science of Wine Explained
de Bird, David
- Usado
- Bien
- Estado
- Usado - Bien
- Edición
- Third Edition, Third edition
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9781934259603 / 1934259608
- Cantidad disponible
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Understanding Wine Technology The Science of Wine Explained
de David Bird
- Usado
- Muy bueno
- Tapa blanda
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- Usado - Very Good
- Encuadernación
- Paperback
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9781934259603 / 1934259608
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Board and Bench Publishing. Very Good. 2011. Paperback. 1934259608 . - Great overall condition. Minor wear, no major blemishes. No writing. .
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Understanding Wine Technology: The Science of Wine Explained
de David Bird
- Usado
- Muy bueno
- Tapa blanda
- Estado
- Usado - Muy bueno
- Edición
- Third
- Encuadernación
- Paperback
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9781934259603 / 1934259608
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Twisp, Washington, United States
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Wine Appreciation Guild, 2011-05-01. Third. Paperback. Very Good.
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Understanding Wine Technology_ A Book for the Non-Scientist That Explains the Science of Winemaking
de Bird, david; Johnson, Hugh (foreword)
- Usado
- Muy bueno
- Tapa blanda
- Estado
- Usado - Muy bueno
- Edición
- Paperback Octavo
- Encuadernación
- Paperback
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9781934259603 / 1934259608
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Great Britain: DBQA, 2010. Paperback Octavo. Paperback. Very good. wraps, 307 pp Standard shipping (no tracking) / Priority (with tracking) / Custom quote for large or heavy orders.
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Understanding Wine Technology: The Science of Wine Explained
de Bird, David
- Usado
- Bien
- Tapa blanda
- Estado
- Usado - Bien
- Encuadernación
- Paperback
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9781934259603 / 1934259608
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