Ir al contenido

No hay imagen
No hay imagen

Larousse des fromages (French Edition) Unknown - 1973

de Courtine, Robert J


Detalles

  • Título Larousse des fromages (French Edition)
  • Autor Courtine, Robert J
  • Encuadernación unknown
  • Edición First edition
  • Páginas 254
  • Idioma FRA
  • Editorial Larousse, Paris
  • Fecha de publicación 1973
  • ISBN 9782030190128
Ir arriba

Más ejemplares

Larousse des fromages

Larousse des fromages: Language: french

de Robert J. Courtine

  • Usado
  • Tapa dura
Estado
Nuevo
Edición
First edition
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9782030190128 / 2030190128
Cantidad disponible
1
Librería
Ottawa, Ontario, Canada
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 39.93
EUR 10.34 enviando a USA

Mostrar detalles

Descripción:
Larousse des fromages is a compendium of cheese history in a dictionary format. Included are recipes and wine pairings. Beautifully illustrated with both black and white and colour photographs, and drawings and lithographs -this is a rare collectable.
In 1952, Courtine joined Le Monde where, using the pen name "La Reynière" (inspired by the 17th-century food critic Grimod de La Reynière), he wrote the gastronomy column until 1993.
Precio
EUR 39.93
EUR 10.34 enviando a USA