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cuisine at the carlton Unknown - 2001

de Gandon/Maryan


Detalles

  • Título cuisine at the carlton
  • Autor Gandon/Maryan
  • Encuadernación unknown
  • Edición No Edition Liste
  • Editorial EQUINOXE, Barbentane, France
  • Fecha de publicación 2001
  • ISBN 9782841353187
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CUISINE AT THE CARLTON

CUISINE AT THE CARLTON

de GANDON MARYAN

  • Usado
  • very good
  • Tapa blanda
Estado
Usado - Very Good
Encuadernación
Paperback
ISBN 10 / ISBN 13
9782841353187 / 2841353184
Cantidad disponible
2
Librería
GORING BY SEA, West Sussex, United Kingdom
Puntuación del vendedor:
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Precio
EUR 0.93
EUR 10.11 enviando a USA

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Descripción:
Paperback. Very Good.
Precio
EUR 0.93
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CUISINE AT THE CARLTON - Mediterranean Fish

de Maryan Gandon and Laurent Bunel

  • Usado
  • very good
  • Tapa blanda
Estado
Usado - Very Good
Edición
No Edition Listed
Encuadernación
Paperback
ISBN 10 / ISBN 13
9782841353187 / 2841353184
Cantidad disponible
1
Librería
Long Beach, New York, United States
Puntuación del vendedor:
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Precio
EUR 70.12
EUR 4.21 enviando a USA

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Descripción:
Barbentane, France: EQUINOXE. Very Good. 2001. No Edition Listed. Soft Cover. 6 1/2" x 61/2" 2841353184 TRADE PAPERBACK The book takes us to the inner sanctum of the Carlton Hotel on the Riviera - The Grand Salon, Celebrities' Bar, images of the Riviera of the past century, and more. Chef Laurent Bunel offers forty recipes based on fish to capture the savour of this legendary cuisine. Wear at edges, rubbed. .
Precio
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EUR 4.21 enviando a USA