Ir al contenido

Biotechnology for Control of Growth and Product Quality in Meat Production:
Foto de archivo: la portada puede ser diferente

Biotechnology for Control of Growth and Product Quality in Meat Production: Implications and Acceptability Tapa dura - 1991

de van der Wal, P., Weber, G.M., van der Wilt, F.J


Detalles

  • Título Biotechnology for Control of Growth and Product Quality in Meat Production: Implications and Acceptability
  • Autor van der Wal, P., Weber, G.M., van der Wilt, F.J
  • Encuadernación Tapa dura
  • Páginas 310
  • Editorial Backhuys Publishers
  • Fecha de publicación 1991
  • ISBN 9789022010549
Ir arriba

Más ejemplares

Biotechnology for Control of Growth and Product Quality in Meat Production: Implications and...
Foto de archivo: la portada puede ser diferente

Biotechnology for Control of Growth and Product Quality in Meat Production: Implications and Acceptability.

de P. van der Wal; G.M. Weber; F..J van der Wilt, .

  • Usado
  • Tapa dura
Estado
Used, very good
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9789022010549 / 9022010546
Cantidad disponible
1
Librería
Kinnelon, New Jersey, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 116.86
EUR 3.51 enviando a USA

Mostrar detalles

Descripción:
Pudoc,, 1991.. Hardcover. Used, very good. As new except writing on first page. Gray hardcover without dust jacket ,1991, publishd by Pudoc, 303pp. **We provide professional service and individual attention to your order, daily shipments, and sturdy packaging. FREE TRACKING ON ALL SHIPMENTS WITHIN USA.
Precio
EUR 116.86
EUR 3.51 enviando a USA