Descripción:
Pudoc,, 1991.. Hardcover. Used, very good. As new except writing on first page. Gray hardcover without dust jacket ,1991, publishd by Pudoc, 303pp. **We provide professional service and individual attention to your order, daily shipments, and sturdy packaging. FREE TRACKING ON ALL SHIPMENTS WITHIN USA.
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Biotechnology for Control of Growth and Product Quality in Meat Production: Implications and Acceptability Tapa dura - 1991
de van der Wal, P., Weber, G.M., van der Wilt, F.J
Detalles
- Título Biotechnology for Control of Growth and Product Quality in Meat Production: Implications and Acceptability
- Autor van der Wal, P., Weber, G.M., van der Wilt, F.J
- Encuadernación Tapa dura
- Páginas 310
- Editorial Backhuys Publishers
- Fecha de publicación 1991
- ISBN 9789022010549
Más ejemplares
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Biotechnology for Control of Growth and Product Quality in Meat Production: Implications and Acceptability.
de P. van der Wal; G.M. Weber; F..J van der Wilt, .
- Usado
- Tapa dura
- Estado
- Used, very good
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9789022010549 / 9022010546
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Kinnelon, New Jersey, United States
- Precio
-
EUR 116.86EUR 3.51 enviando a USA
Mostrar detalles
Precio
EUR 116.86
EUR 3.51
enviando a USA