Descripción:
Council of Europe, 2005. Paperback. Good. Former library book; Pages can have notes/highlighting. Spine may show signs of wear. ~ ThriftBooks: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed.
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Culinary Cultures of Europe: Identity, Diversity and Dialogue Tapa blanda - 2005
de Darra Goldstein (Editor); Kathrin Merkle (Editor)
Detalles
- Título Culinary Cultures of Europe: Identity, Diversity and Dialogue
- Autor Darra Goldstein (Editor); Kathrin Merkle (Editor)
- Encuadernación Tapa blanda
- Páginas 502
- Volúmenes 1
- Idioma ENG
- Editorial Council of Europe
- Fecha de publicación 2005-06
- Ilustrado Sí
- ISBN 9789287157447 / 9287157448
- Peso 3.75 libras (1.70 kg)
- Dimensiones 10.58 x 8.32 x 1.11 pulgadas (26.87 x 21.13 x 2.82 cm)
- Library of Congress subjects Europe - Social life and customs, Cookery, European
- Dewey Decimal Code 394.120
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- Usado
- Bien
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- Estado
- Usado - Bien
- Encuadernación
- Paperback
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9789287157447 / 9287157448
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
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Seattle, Washington, United States
- Precio
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