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The technology of bread-making; Including The Chemistry and Analytical and
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The technology of bread-making; Including The Chemistry and Analytical and Practical Testing of Wheat Flour, and Other Materials Employed in Bread-Mak Tapa blanda - 2020

de William Jago


Detalles

  • Título The technology of bread-making; Including The Chemistry and Analytical and Practical Testing of Wheat Flour, and Other Materials Employed in Bread-Mak
  • Autor William Jago
  • Encuadernación Tapa blanda
  • Páginas 640
  • Volúmenes 1
  • Idioma ENG
  • Editorial Alpha Edition
  • Fecha de publicación 2020-01-15
  • ISBN 9789353971793 / 9353971799
  • Peso 3.22 libras (1.46 kg)
  • Dimensiones 11.02 x 8.5 x 1.29 pulgadas (27.99 x 21.59 x 3.28 cm)
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The technology of bread-making; Including The Chemistry and Analytical and Practical Testing of Wheat Flour, and Other Materials Employed in Bread-Making and Confectionery

de William Jago

  • Nuevo
  • Tapa blanda
Estado
Nuevo
Encuadernación
Paperback
ISBN 10 / ISBN 13
9789353971793 / 9353971799
Cantidad disponible
10
Librería
Southport, Merseyside, United Kingdom
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 31.66
EUR 11.84 enviando a USA

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Descripción:
Paperback / softback. New.
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EUR 31.66
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