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Paperback / softback. New.
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The technology of bread-making; Including The Chemistry and Analytical and Practical Testing of Wheat Flour, and Other Materials Employed in Bread-Mak Tapa blanda - 2020
de William Jago
Detalles
- Título The technology of bread-making; Including The Chemistry and Analytical and Practical Testing of Wheat Flour, and Other Materials Employed in Bread-Mak
- Autor William Jago
- Encuadernación Tapa blanda
- Páginas 640
- Volúmenes 1
- Idioma ENG
- Editorial Alpha Edition
- Fecha de publicación 2020-01-15
- ISBN 9789353971793 / 9353971799
- Peso 3.22 libras (1.46 kg)
- Dimensiones 11.02 x 8.5 x 1.29 pulgadas (27.99 x 21.59 x 3.28 cm)
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The technology of bread-making; Including The Chemistry and Analytical and Practical Testing of Wheat Flour, and Other Materials Employed in Bread-Making and Confectionery
de William Jago
- Nuevo
- Tapa blanda
- Estado
- Nuevo
- Encuadernación
- Paperback
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9789353971793 / 9353971799
- Cantidad disponible
- 10
- Librería
-
Southport, Merseyside, United Kingdom
- Precio
-
EUR 31.66EUR 11.84 enviando a USA
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