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Principles of Food Production Operations Tapa blanda - 2017

de Yogesh Singh


Detalles

  • Título Principles of Food Production Operations
  • Autor Yogesh Singh
  • Encuadernación Tapa blanda
  • Editorial I.K. International Publishing House Pvt. Ltd
  • Fecha de publicación 2017
  • ISBN 9789385909252
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Principles of Food Production Operations

de Singh, Yogesh

  • Usado
  • very good
  • Tapa blanda
Estado
Usado - Very Good
Encuadernación
Paperback
ISBN 10 / ISBN 13
9789385909252 / 9385909258
Cantidad disponible
1
Librería
Liphook, Hampshire, United Kingdom
Puntuación del vendedor:
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Precio
EUR 9.44
EUR 17.69 enviando a USA

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Descripción:
I K International Publishing House Pvt. Ltd, 2017. Soft cover. Very Good. Shelf wear to rear cover, otherwise. as new.
Precio
EUR 9.44
EUR 17.69 enviando a USA
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PRINCIPLES OF FOOD PRODUCTION OPERATIONS

de SINGH

  • Nuevo
  • Tapa blanda
Estado
New
Encuadernación
Paperback
ISBN 10 / ISBN 13
9789385909252 / 9385909258
Cantidad disponible
1
Librería
Exeter, Devon, United Kingdom
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Precio
EUR 51.09
EUR 11.80 enviando a USA

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Descripción:
IK Publishers, 2017. Paperback. New. 374 pages. 9.41x6.89x0.71 inches.
Precio
EUR 51.09
EUR 11.80 enviando a USA
Principles of Food Production Operations

Principles of Food Production Operations

de Yogesh Singh

  • Nuevo
  • Tapa blanda
Estado
New
Encuadernación
Paperback
ISBN 10 / ISBN 13
9789385909252 / 9385909258
Cantidad disponible
5
Librería
Southport, Merseyside, United Kingdom
Puntuación del vendedor:
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Precio
EUR 61.55
EUR 11.74 enviando a USA

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Descripción:
Paperback / softback. New. Describes the fundamental principles of food production - both theory and practice. Divided into four parts, the book has been conceptualized and designed to become an indispensable textbook for hotel management students.
Precio
EUR 61.55
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