Ir al contenido

Resultados de búsqueda: 9780020346210

Has buscado:
  • All words: 9780020346210
Resultados: 1 - 13 de 13
On Food and Cooking : The Science and Lore of the Kitchen

On Food and Cooking : The Science and Lore of the Kitchen

de Harold McGee

  • Usado
  • Aceptable
  • Tapa blanda
Estado
Usado - Aceptable
Encuadernación
Paperback
ISBN 10 / ISBN 13
9780020346210 / 0020346212
Cantidad disponible
1
Librería
Seattle, Washington, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 7.53
Envío gratuito a USA

Mostrar detalles

Descripción:
Scribner, 1988. Paperback. Acceptable. Disclaimer:A readable copy. All pages are intact, and the cover is intact. Pages can include considerable notes-in pen or highlighter-but the notes cannot obscure the text. An ex-library book and may have standard library stamps and/or stickers. At ThriftBooks, our motto is: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed.
Precio
EUR 7.53
Envío gratuito a USA
On Food And Cooking: The Science and Lore of the Kitchen
Foto de archivo: la portada puede ser diferente

On Food And Cooking: The Science and Lore of the Kitchen

de Mcgee, Harold J.

  • Usado
  • Tapa blanda
Estado
UsedAcceptable
Encuadernación
Paperback
ISBN 10 / ISBN 13
9780020346210 / 0020346212
Cantidad disponible
1
Librería
Skokie, Illinois, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 5.07
EUR 3.78 enviando a USA

Mostrar detalles

Descripción:
UsedAcceptable. The pages are sun faded and slightly yellowing The cover has visible markings and wear. There are stains or residue on the cover This is a paperback copy There is staining on the text block edges Fast Shipping - Each order powers our free bookstore in Chicago and sending books to Africa!
Precio
EUR 5.07
EUR 3.78 enviando a USA
On Food And Cooking: The Science and Lore of the Kitchen
Foto de archivo: la portada puede ser diferente

On Food And Cooking: The Science and Lore of the Kitchen

de Mcgee, Harold J.

  • Usado
Estado
Used - Good
ISBN 10 / ISBN 13
9780020346210 / 0020346212
Cantidad disponible
1
Librería
Frederick, Maryland, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 5.52
EUR 3.78 enviando a USA

Mostrar detalles

Descripción:
Scribner. Used - Good. Good condition. A copy that has been read but remains intact. May contain markings such as bookplates, stamps, limited notes and highlighting, or a few light stains. Bundled media such as CDs, DVDs, floppy disks or access codes may not be included.
Precio
EUR 5.52
EUR 3.78 enviando a USA
On Food and Cooking : The Science and Lore of the Kitchen
Foto de archivo: la portada puede ser diferente

On Food and Cooking : The Science and Lore of the Kitchen

de Harold McGee

  • Usado
  • Bien
  • Tapa blanda
Estado
Usado - Bien
Encuadernación
Paperback
ISBN 10 / ISBN 13
9780020346210 / 0020346212
Cantidad disponible
1
Librería
Nashua, New Hampshire, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 7.07
EUR 3.32 enviando a USA

Mostrar detalles

Descripción:
Prentice Hall & IBD. paperback. Good. 1x6x9. Some wear, but still a good reading copy. Slight wrinkling/discoloration to some pages, but does not affect readability. A portion of your purchase of this book will be donated to non-profit organizations.Over 1,000,000 satisfied customers since 1997! Choose expedited shipping (if available) for much faster delivery. Delivery confirmation on all US orders.
Precio
EUR 7.07
EUR 3.32 enviando a USA
On Food And Cooking: The Science and Lore of the Kitchen
Foto de archivo: la portada puede ser diferente

On Food And Cooking: The Science and Lore of the Kitchen

de Mcgee, Harold J

  • Usado
  • Bien
  • Tapa blanda
Estado
Usado - Bien
Encuadernación
Paperback
ISBN 10 / ISBN 13
9780020346210 / 0020346212
Cantidad disponible
1
Librería
Frankfort, Kentucky, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 9.47
EUR 4.73 enviando a USA

Mostrar detalles

Descripción:
Scribner, 1988-09-26. paperback. Good. 1x6x9. tight, creased spine, pages clear and bright, shelf and edge wear, corners bumped, packaged in cardboard box for shipment, tracking on U.S. orders
Precio
EUR 9.47
EUR 4.73 enviando a USA
On Food And Cooking:  The Science and Lore of the Kitchen

On Food And Cooking: The Science and Lore of the Kitchen

de Mcgee, Harold J

  • Usado
  • Muy bueno
  • Tapa blanda
Estado
Usado - Muy bueno
Encuadernación
Paperback
ISBN 10 / ISBN 13
9780020346210 / 0020346212
Cantidad disponible
1
Librería
Wauwatosa, Wisconsin, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 10.80
EUR 4.74 enviando a USA

Mostrar detalles

Descripción:
Scribner, 1988-09-27. Paperback. Very Good. VG glossy illustrated wraps; edges smooth; no reader's crease along spine. Binding tight and square; contents clean and unmarked. 684pp. Index. B/w illustrations throughout. All items carefully packed to avoid damage from moisture and rough handling.
Precio
EUR 10.80
EUR 4.74 enviando a USA
On Food And Cooking: The Science and Lore of the Kitchen

On Food And Cooking: The Science and Lore of the Kitchen

de Mcgee, Harold J.

  • Usado
  • Muy bueno
  • Tapa blanda
Estado
Usado - Muy bueno
Encuadernación
Paperback
ISBN 10 / ISBN 13
9780020346210 / 0020346212
Cantidad disponible
1
Librería
Skyway, Washington, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 11.37
EUR 4.36 enviando a USA

Mostrar detalles

Descripción:
Scribner, 1988. 9th printing. Tight and unmarked, with shallow reading crease to spine, corner crease to front cover. 684pp. An indespensible reference -- a unique blend of culinary lore and scientific explanation that examines food -- its history, its make-up, and its behavior when we cook it.. Paperback. Very Good.
Precio
EUR 11.37
EUR 4.36 enviando a USA
On Food And Cooking: The Science and Lore of the Kitchen

On Food And Cooking: The Science and Lore of the Kitchen

de Mcgee, Harold J.

  • Usado
  • Muy bueno
  • Tapa blanda
Estado
Usado - Muy bueno
Encuadernación
Paperback
ISBN 10 / ISBN 13
9780020346210 / 0020346212
Cantidad disponible
1
Librería
Skyway, Washington, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 13.27
EUR 4.36 enviando a USA

Mostrar detalles

Descripción:
Scribner, 1988. 11th printing. Clean, tight and unmarked. 684pp. An indespensible reference -- a unique blend of culinary lore and scientific explanation that examines food -- its history, its make-up, and its behavior when we cook it.. Paperback. Very Good.
Precio
EUR 13.27
EUR 4.36 enviando a USA
On Food And Cooking: The Science and Lore of the Kitchen
Foto de archivo: la portada puede ser diferente

On Food And Cooking: The Science and Lore of the Kitchen

de Harold J. Mcgee

  • Usado
  • Tapa blanda
Estado
Used Good
Encuadernación
Paperback
ISBN 10 / ISBN 13
9780020346210 / 0020346212
Cantidad disponible
1
Librería
Pella, Iowa, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 12.54
EUR 7.11 enviando a USA

Mostrar detalles

Descripción:
Scribner, September 1988. Trade Paperback . Used Good/yes .
Precio
EUR 12.54
EUR 7.11 enviando a USA
On Food And Cooking:  The Science and Lore of the Kitchen
Foto de archivo: la portada puede ser diferente

On Food And Cooking: The Science and Lore of the Kitchen

de Harold J. Mcgee

  • Usado
  • Tapa blanda
Estado
Used:Good
Edición
1st Collier Books ed
Encuadernación
Paperback
ISBN 10 / ISBN 13
9780020346210 / 0020346212
Cantidad disponible
1
Librería
HOUSTON, Texas, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 3 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 20.49
Envío gratuito a USA

Mostrar detalles

Descripción:
Scribner, 1988-09-27. 1st Collier Books ed. Paperback. Used:Good.
Precio
EUR 20.49
Envío gratuito a USA
On Food and Cooking: the Science and Lore of the Kitchen
Foto de archivo: la portada puede ser diferente

On Food and Cooking: the Science and Lore of the Kitchen

de McGee, Harold

  • Usado
  • Muy bueno
  • Tapa blanda
Estado
Usado - Muy bueno
Encuadernación
Paperback
ISBN 10 / ISBN 13
9780020346210 / 0020346212
Cantidad disponible
1
Librería
Concord, California, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 21.79
EUR 4.74 enviando a USA

Mostrar detalles

Descripción:
Collier Books/Macmillan, New York, 1988.. Very Good/Unknown. Octavo, softcover, light wear to cover else near fine in red and green wraps. This treasure house of a volume has established itself with all food lovers, chefs, and armchair scientist as the one work that combines culinary lore and lucid scientific explanations into a superbly readable, authoritative book with delightful prose that renders the everyday miracles of the kitchen wondrous and fascinating, shedding light on conundrums that have confounded cooks for generations. Generously spiced with historical and literary anecdotes, discusses all the major food categories, from meat and potatoes to sauce and bearnaise and champagne. Classic in gastronomic writing. True to the title, the volume is an excursion into both science and lore of the art of cooking and eating. Spiced with annecdotes, chemistry of everyday miracles of the kitchen, embellished with illustrations, including startling photographs of food taken through an electron… Leer más
Precio
EUR 21.79
EUR 4.74 enviando a USA
On Food And Cooking: The Science and Lore of the Kitchen
Foto de archivo: la portada puede ser diferente

On Food And Cooking: The Science and Lore of the Kitchen

de Mcgee, Harold J.

  • Usado
  • Bien
  • Tapa blanda
Estado
Usado - Bien
Encuadernación
Paperback
ISBN 10 / ISBN 13
9780020346210 / 0020346212
Cantidad disponible
1
Librería
Newport Coast, California, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 40.15
Envío gratuito a USA

Mostrar detalles

Descripción:
paperback. Good. Access codes and supplements are not guaranteed with used items. May be an ex-library book.
Precio
EUR 40.15
Envío gratuito a USA
On Food And Cooking: The Science and Lore of the Kitchen
Foto de archivo: la portada puede ser diferente

On Food And Cooking: The Science and Lore of the Kitchen

de Mcgee, Harold J

  • Nuevo
  • Tapa blanda
Estado
Nuevo
Encuadernación
Paperback
ISBN 10 / ISBN 13
9780020346210 / 0020346212
Cantidad disponible
1
Librería
San Diego, California, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 76.03
EUR 5.16 enviando a USA

Mostrar detalles

Descripción:
Scribner, 1988-09-27. Paperback. New. New. In shrink wrap. Looks like an interesting title!
Precio
EUR 76.03
EUR 5.16 enviando a USA
Añadir a búsquedas guardadas

¿No has encontrado lo que estabas buscando?

Prueba a añadir esta búsqueda a búsquedas guardadas Cada día se añaden millones de libros a Biblio. Cuando uno de ellos encaje con tu búsqueda, te enviaremos un correo para avisarte. Y lo mejor de todo, ¡es gratis!

Añadir a búsquedas guardadas
Los amantes de los libros pueden ahorrar en sus compras uniéndose a nuestro Biblioclub.

¿Eres un lector habitual o un coleccionista de libros?

Únete al Biblioclub y ahorra 10% en cada compra, ¡cada día! Hasta un máximo de 20$ en cada pedido

Biblio es una empresa comprometida con la responsabilidad social

Responsabilidad social

¿Sabías que desde 2004 Biblio ha destinado sus beneficios a la construcción de 16 bibliotecas públicas en zonas rurales de Latinoamérica?