COOKING / General from Melissa E Anderson

Novedades

Hershey's Chocolate Classics; Favorie Recipes Series

Hershey's Chocolate Classics; Favorie Recipes Series

de Hershey

Estado
Usado - Very Good
Published
1988
Encuadernación
Spiral Bound Paperback
ISBN
9780881766080
Cantidad disponible
1
Librería
Olive Hill, Kentucky, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 4.70

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Descripción:
Recipes with Chocolate from the Hersey's Kitchen. 1988 Vintage Cookbook, spiral bound Mint condition.
Precio
EUR 4.70
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Open House

de National Alliance to End Homelessness

Estado
Usado - Near Fine
Published
1970
Encuadernación
Hard Cover
ISBN
9781879958159
Cantidad disponible
1
Librería
Olive Hill, Kentucky, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 9.40

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Descripción:
Washington DC: Tradery House, 1970. Hard Cover. Near Fine. Fine. Spiral Bound. 256 pages. Book features great stories of scents and smells of childhood memories as well as lots of recipes.
Precio
EUR 9.40
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Jane Brody's Good Food Book, Living the High Carbohydrate Way

de Brody, Jane

Estado
Usado - Good
Published
1985
Encuadernación
Hard Cover
ISBN
9780393022100
Cantidad disponible
1
Librería
Olive Hill, Kentucky, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 17.85

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Descripción:
New York, N. Y., U. S. A.: W.W. Norton & Company, 1985. Hard Cover. Good. Ray Skiginski. Good. No Jacket Good foods cook book, 700 pages, includes index. Book has some seperation on last end page from spine, has been glued.
Precio
EUR 17.85
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Pure and Simple: Delicious Recipes for Additive-Free Cooking

de Burros, Marian

Estado
Usado - Very Good
Published
1982
Encuadernación
Mass Market Paperback
ISBN
9780425056431
Cantidad disponible
1
Librería
Olive Hill, Kentucky, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 11.27

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Descripción:
E Rutherford, New Jersey, U.S.A.: Berkley Pub Group, 1982. Mass Market Paperback. Very Good. Very Good. No DJ Issued Natural cooking to make many delicious meals with out additives. Book contains 237 pages with indexs. over 200 recipies. Cover has minor wear.
Precio
EUR 11.27
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Fresh from the Freezer

de Roberts, Michael; Spiegel, Janet

Estado
As New
Estado de la sobrecubierta
very good +
Edición
First edition
Published
1990
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780688085438
Cantidad disponible
1
Librería
Olive Hill, Kentucky, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 14.56

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Descripción:
New York: William Marrow & Company, 1990. First edition. Hardcover. As New/very good +. A Complete guide to freezing and cooking. 314 pgs with many unique recipes.
Precio
EUR 14.56
The Great American Chicken Cookbook

The Great American Chicken Cookbook

de Nixon, Iona

Estado
Usado - Very Good +
Published
1982
Encuadernación
Mass Market Paperback
Cantidad disponible
1
Librería
Olive Hill, Kentucky, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 4.67

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Descripción:
New York: Ventura Associates, 1982. Mass Market Paperback. Very Good +. Very Good in Not Issued jacket Chicken dishes simple and easy. Book includes preparation using chicken as your main ingredient in soups, salads, main courses and much more. Pages are yellowing with age. Book appears to have never been read. 128 pages.
Precio
EUR 4.67
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How to Feed Four for $1

de Hunter, Pat

Estado
Usado - Very Good
Edición
1st Edition
Published
1966
Encuadernación
Trade Paperback
Cantidad disponible
1
Librería
Olive Hill, Kentucky, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 16.91

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Descripción:
New York, N. Y., U. S. A.: Essandess Special Editions / Simon & Schuster, 1966. 1st Edition. Trade Paperback. Very Good. Very Good in Not Issued jacket 24mo-over 5"-5¾" tall. A wonderful special cookbook. Has recipes that wont break the bank. Written when hamburger was still 41 cents a pound, apples 2lbs for 29 cents. great recipies. Also… Saber más sobre este artículo
Precio
EUR 16.91
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Calorie Counters Cookbook

de Better Homes & Garden

Estado
Usado - Very Good
Published
1972
Encuadernación
Pictorial Cover-Hardback
Cantidad disponible
1
Librería
Olive Hill, Kentucky, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 11.27

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Descripción:
Meredith Corporation, 1972. Pictorial Cover-Hardback. Very Good. Very Good in Not Issued jacket 4to-over 9¾"-12" tall. Second Printing, Over 400 meat recipes. Apatizing Low Cost meals, time saving recipes, and lots of beautiful color photos and basic illustrated instructions. 160 pages with index. Pictorial hard cover of photographed dishes.
Precio
EUR 11.27
The Modern Method of Preparing Delightful Foods

The Modern Method of Preparing Delightful Foods

de Allen, Ida Cogswell Bailey

Estado
Usado - Very Good
Edición
4th printing.
Published
1927
Encuadernación
Hard Cover
Cantidad disponible
1
Librería
Olive Hill, Kentucky, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 17.75

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Descripción:
New York, N. Y., U. S. A.: Corn Products Refining Company , 1927. 4th printing.. Hard Cover. Very Good. Very Good. No Jacket Very Good. No dust jacket. Spine is worn, 6th printing, 1928. Some breaks in the spine covering. Unknown printing. 109, [5] p. : ill., port.; 18 cm. Page [1] is preceded by a detachable… Saber más sobre este artículo
Precio
EUR 17.75
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The Gold Medal Blender Cookbook

de Hamm, Marie Robertson

Estado
Usado - Very Good
Published
1972
Encuadernación
Mass Market Paperback
Cantidad disponible
1
Librería
Olive Hill, Kentucky, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 8.83

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Descripción:
Greenwich, Conn.: Fawcett Books, 1972. Mass Market Paperback. Very Good. Very Good in Not Issued jacket Easy way to entertain and cook. Book features recipes for soups, sauces, snacks, drinks and main dishes. 182 pages. Book is clean and tight but yellowing with age.
Precio
EUR 8.83
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Lunches & Brunches

de Better Homes & Garden

Estado
Usado - Very Good
Published
2002
Encuadernación
Pictorial Cover-Hardback
Cantidad disponible
1
Librería
Olive Hill, Kentucky, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 13.15

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Descripción:
Des Moines, Iowa: Meredith Corporation, 2002. Pictorial Cover-Hardback. Very Good. Very Good in Not Issued jacket A hardback collectible book of creative cookingt for the Lunch and brunch.
Precio
EUR 13.15
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The Casseroles Cookbook

de Southern Living Cookbook Library

Estado
Usado - Good +
Published
1971
Encuadernación
Hard Cover
ISBN
9780848703462
Cantidad disponible
1
Librería
Olive Hill, Kentucky, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 5.17

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Descripción:
Oxmour House, 1971. Hard Cover. Good +. Good. No DJ Issued Book is clean and complete, a section f pages are loose from spine, all present, needs reglued.
Precio
EUR 5.17
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The Fabulous Egg Cookbook

de Feinman, Jeffery

Estado
Usado - Fine
Edición
1st Edition
Published
1197
Encuadernación
Mass Market Paperback
Cantidad disponible
1
Librería
Olive Hill, Kentucky, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 5.59

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Descripción:
New York, N. Y., U. S. A.: Ventura Associates, 1197. 1st Edition. Mass Market Paperback. Fine. Fine in Not Issued jacket Everything you always wanted to know about the egg. Book includes recipies and preparation guides for dishes whose primary ingredient is eggs. 127 pages.
Precio
EUR 5.59