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Antoine Gilly's Feast of France

Antoine Gilly's Feast of France

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Antoine Gilly's Feast of France

de Gilly, Antoine & Scott, Jack Denton

  • Usado
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ISBN 10
0690093845
ISBN 13
9780690093841
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Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
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Sobre este artículo

New York: Thomas Y Crowell, 1971. Second-hand hardcover.

Gilly, Antoine & Scott, Jack Denton. Antoine Gilly's Feast of France: a cookbook of masterpieces in French cuisine. Thomas Y Crowell: New York, 1971. 4to (260x195mm) HC x,[4],433,[1]pp. VG/VG- dj clipped, verso lightly foxed; edges lightly foxed

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Detalles

Librería
Books for Cooks AU (AU)
Inventario del vendedor #
0690093845-01
Título
Antoine Gilly's Feast of France
Autor
Gilly, Antoine & Scott, Jack Denton
Formato/Encuadernación
Second-hand hardcover
Estado del libro
Usado
Cantidad disponible
3
Encuadernación
Tapa dura
ISBN 10
0690093845
ISBN 13
9780690093841
Editorial
Thomas Y Crowell
Lugar de publicación
New York
Fecha de publicación
1971
Catálogos del vendedor
Regional Cooking;

Términos de venta

Books for Cooks

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Sobre el vendedor

Books for Cooks

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Melbourne, Victoria

Sobre Books for Cooks

Australia's specialist indie culinary bookstore for armchair cooks, professional chefs & avid foodies right in the heart of Melbourne at the Queen Victoria Market; open every day. We stock over 45,000 new, old, vintage and antiquarian books & ephemera about food, drink and the culinary arts Members of ANZAAB, ILAB, IOBA and the Australian Booksellers Association. Established 1983.

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