Ir al contenido

Arabesque: modern middle eastern food

Arabesque: modern middle eastern food

Ver a tamaño completo.

Arabesque: modern middle eastern food

de Malouf, Greg & Malouf, Lucy

  • Usado
Estado
Ver descripción
ISBN 10
1864980737
ISBN 13
9781864980738
Librería
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Melbourne, Victoria, Australia
Precio
EUR 30.40
O solamente EUR 27.36 con un
Membresía Biblioclub
EUR 24.78 Envío a USA
Envío estándar: de 10 a 28 días

Más opciones de envío

Formas de pago aceptadas

  • Visa
  • Mastercard
  • American Express
  • Discover
  • PayPal

Sobre este artículo

South Yarra, Australia: Hardie Grant Books, 1999. Second-hand hardcover.

Malouf, Greg & Malouf, Lucy. Arabesque: modern middle eastern food. [FIRST EDITION] Hardie Grant Books: South Yarra, Australia 1999. 4to (240x180mm) pidt dj, orange bds xvi,304pp. (photography by Bobbi Fabian) VG/VG- spine faded

Reseñas

Iniciar sesión or Crear una cuenta primero!)

¡Estás clasificando este libro como un obra, no al vendedor ni la copia específica que has comprado!

Detalles

Librería
Books for Cooks AU (AU)
Inventario del vendedor #
9781864980738-3
Título
Arabesque: modern middle eastern food
Autor
Malouf, Greg & Malouf, Lucy
Formato/Encuadernación
Second-hand hardcover
Estado del libro
Usado
Cantidad disponible
1
Encuadernación
Tapa dura
ISBN 10
1864980737
ISBN 13
9781864980738
Editorial
Hardie Grant Books
Lugar de publicación
South Yarra, Australia
Fecha de publicación
1999
Catálogos del vendedor
Regional Cooking;

Términos de venta

Books for Cooks

30 day return guarantee, with full refund including original shipping costs for up to 30 days after delivery if an item arrives misdescribed or damaged.

Sobre el vendedor

Books for Cooks

Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Miembro de Biblio desde 2018
Melbourne, Victoria

Sobre Books for Cooks

Australia's specialist indie culinary bookstore for armchair cooks, professional chefs & avid foodies right in the heart of Melbourne at the Queen Victoria Market; open every day. We stock over 45,000 new, old, vintage and antiquarian books & ephemera about food, drink and the culinary arts Members of ANZAAB, ILAB, IOBA and the Australian Booksellers Association. Established 1983.

Glosario

Algunos términos que podrían usarse en esta descripción incluyen:

BDS
Common term for the covers of a hardbound book. The term 'boards' refers to the thick cardboard under the paper or cloth...
Spine
The outer portion of a book which covers the actual binding. The spine usually faces outward when a book is placed on a shelf....
tracking-