The Art Of Cooking: Preparing and Presenting Fine Food by Arnold Zabert (1987) Hardcover
de Arnold Zabert
- Nuevo
- Tapa dura
- First
- Estado
- Nuevo/Dust Jacket Included
- ISBN 10
- 0895863766
- ISBN 13
- 9780895863768
- Librería
-
Highland Park, Illinois, United States
Formas de pago aceptadas
Sobre este artículo
HP Books, 1987. 1st Edition. . Hardcover. New/Dust Jacket Included. STORED NEW MINOR STORAGE SCUFFS IN DJ PHOTOS OF BOOK EMAILED UPON REQUEST
Reseñas
(¡Iniciar sesión or Crear una cuenta primero!)
Detalles
- Librería
- CMSRAREBOOKS (US)
- Inventario del vendedor #
- ABE-1679847874771
- Título
- The Art Of Cooking: Preparing and Presenting Fine Food by Arnold Zabert (1987) Hardcover
- Autor
- Arnold Zabert
- Formato/Encuadernación
- Tapa dura
- Estado del libro
- Nuevo
- Estado de la sobrecubierta
- Dust Jacket Included
- Cantidad disponible
- 1
- Edición
- 1st Edition.
- ISBN 10
- 0895863766
- ISBN 13
- 9780895863768
- Editorial
- HP Books
- Lugar de publicación
- Los Angeles, California, U.s.a.
- Fecha de publicación
- 1987
Términos de venta
CMSRAREBOOKS
30 day return guarantee, with full refund including original shipping costs for up to 30 days after delivery if an item arrives misdescribed or damaged.
Sobre el vendedor
CMSRAREBOOKS
Miembro de Biblio desde 2023
Highland Park, Illinois
Sobre CMSRAREBOOKS
Online Bookstore with about 30,000 books that are lightly used or new. Most categories except Textbooks
Glosario
Algunos términos que podrían usarse en esta descripción incluyen: