Ir al contenido

The Art of Simple Food: Notes, Lessons, and Recipes from a Delicious Revolution

The Art of Simple Food: Notes, Lessons, and Recipes from a Delicious Revolution

Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Ver a tamaño completo.

The Art of Simple Food: Notes, Lessons, and Recipes from a Delicious Revolution

de Alice Waters

  • Usado
  • Tapa dura
Estado
Good Condition
ISBN 10
0307336794
ISBN 13
9780307336798
Librería
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Blacksburg, Virginia, United States
Precio
EUR 15.14
O solamente EUR 13.63 con un
Membresía Biblioclub
EUR 3.97 Envío a USA
Envío estándar: de 4 a 14 días

Más opciones de envío

Formas de pago aceptadas

  • Visa
  • Mastercard
  • American Express
  • Discover
  • PayPal

Sobre este artículo

[ Edition: Reprint ]. Good Condition. [ No Hassle 30 Day Returns ][ Ships Daily ] [ Underlining/Highlighting: NONE ] [ Writing: NONE ] Publisher: Clarkson Potter Pub Date: 10/2/2007 Binding: Hardcover Pages: 416

Sinopsis

This books is for everyone who wants to learn to cook, or to become a better cook. I'm convinced that the underlying principles of good cooking are the same everywhere. These principles have less to do with recipes and techniques than they do with gathering good ingredients, which for me is the essence of cooking.' Alice WatersWith an essential repertoire of timeless, approachable recipes chosen to enhance and showcase great ingredients, The Art of Simple Food is a must-have book for home cooks. Here you will find Alice's philosophy on everything from stocking your kitchen, to mastering the fundamentals of basic cooking techniques, to preparing delicious, seasonally inspired meals all year long. Always true to her belief that a perfect meal is one that is balanced in texture, colour and flavour, Waters helps us embrace seasonal produce and make the best choices when selecting ingredients. Embark on a voyage of culinary rediscovery with her as she takes you by the hand and teaches you how to get the most out of your home cooking.

Reseñas

Iniciar sesión or Crear una cuenta primero!)

¡Estás clasificando este libro como un obra, no al vendedor ni la copia específica que has comprado!

Detalles

Librería
BookHolders US (US)
Inventario del vendedor #
6743586
Título
The Art of Simple Food: Notes, Lessons, and Recipes from a Delicious Revolution
Autor
Alice Waters
Estado del libro
Usado - Good Condition
Cantidad disponible
1
Edición
[ Edition: Reprint ]
Encuadernación
Tapa dura
ISBN 10
0307336794
ISBN 13
9780307336798
Editorial
Clarkson Potter
Lugar de publicación
New York
Primera fecha de publicación de esta edición
2007
Palabras clave
0307336794

Términos de venta

BookHolders

30 Day Return Policy.

Sobre el vendedor

BookHolders

Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Miembro de Biblio desde 2004
Blacksburg, Virginia

Sobre BookHolders

Cheap Books.
bookholders.com

Glosario

Algunos términos que podrían usarse en esta descripción incluyen:

PUB
Common abbreviation for 'published'
Reprint
Any printing of a book which follows the original edition. By definition, a reprint is not a first edition.

Categorías de este libro

tracking-