Foto de archivo: la portada puede ser diferente
The Atlas of Food
de Millstone, Erik & Lang, Tim
- Usado
- Estado
- Ver descripción
- ISBN 10
- 1853839655
- ISBN 13
- 9781853839658
- Librería
-
Melbourne, Victoria, Australia
Formas de pago aceptadas
Sobre este artículo
London, UK: Earthscan, 2003. New Softcover. Millstone, Erik & Lang, Tim. The Atlas of Food: who eats what, where & why. Earthscan: London, UK 2003. 4to SC 128pp.
Reseñas
(¡Iniciar sesión or Crear una cuenta primero!)
Detalles
- Librería
- Books for Cooks (AU)
- Inventario del vendedor #
- 9781853839658
- Título
- The Atlas of Food
- Autor
- Millstone, Erik & Lang, Tim
- Formato/Encuadernación
- New Softcover
- Estado del libro
- Usado
- Cantidad disponible
- 1
- Encuadernación
- Tapa blanda
- ISBN 10
- 1853839655
- ISBN 13
- 9781853839658
- Editorial
- Earthscan
- Lugar de publicación
- London, UK
- Fecha de publicación
- 2003
- Catálogos del vendedor
- Reference & Food Writing;
Términos de venta
Books for Cooks
30 day return guarantee, with full refund including original shipping costs for up to 30 days after delivery if an item arrives misdescribed or damaged.
Sobre el vendedor
Books for Cooks
Miembro de Biblio desde 2018
Melbourne, Victoria
Sobre Books for Cooks
Australia's specialist indie culinary bookstore for armchair cooks, professional chefs & avid foodies right in the heart of Melbourne at the Queen Victoria Market; open every day. We stock over 45,000 new, old, vintage and antiquarian books & ephemera about food, drink and the culinary arts Members of ANZAAB, ILAB, IOBA and the Australian Booksellers Association. Established 1983.
Glosario
Algunos términos que podrían usarse en esta descripción incluyen:
- New
- A new book is a book previously not circulated to a buyer. Although a new book is typically free of any faults or defects, "new"...