Descripción:
Clarkson Potter, 1998-09-01. Revised. hardcover. Used: Good.
Le Bernardin Cookbook: Four-Star Simplicity de Eric Ripert; Maguy Le Coze - 1998-09-01
de Eric Ripert; Maguy Le Coze
Te mostramos ejemplares similares más abajo.
Te mostramos ejemplares similares a la derecha.
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Le Bernardin Cookbook: Four-Star Simplicity
de Eric Ripert; Maguy Le Coze
- Usado
- very good
- Tapa dura
Clarkson Potter, 1998-09-01. hardcover. Very Good. 8x1x9. Hardback--DUST COVER DIFFERENT THAN LISTING--excellent conditoin
- Librería Sunshine State Books (US)
- Formato/Encuadernación Tapa dura
- Estado del libro Usado - Very Good
- Cantidad disponible 1
- Encuadernación Tapa dura
- ISBN 10 0385488416
- ISBN 13 9780385488419
- Editorial Clarkson Potter
- Fecha de publicación 1998-09-01
- Tamaño 8x1x9
- X weight 43 oz
- Size 8x1x9
Tenemos 13 ejemplares disponibles a partir de EUR 13.86.
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Le Bernardin Cookbook: Four-Star Simplicity
de Eric Ripert
- Usado
- Tapa dura
- Estado
- Used: Good
- Edición
- Revised
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780385488419 / 0385488416
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
HOUSTON, Texas, United States
- Precio
-
EUR 13.86Envío gratuito a
Mostrar detalles
Precio
EUR 13.86
Envío gratuito a
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Le Bernardin Cookbook Four-Star Simplicity
de Maguy Le Coze; Eric Ripert
- Usado
- Tapa dura
- Estado
- Usado - Very Good-
- Estado de la sobrecubierta
- Good+
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780385488419 / 0385488416
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Wake Forest , North Carolina, United States
- Precio
-
EUR 16.26EUR 4.50 enviando a
Mostrar detalles
Descripción:
Solid square spine, no folded page corners. Name and date written on front endpage, no other writing. Dust jacket has no rips.
Precio
EUR 16.26
EUR 4.50
enviando a
Le Bernardin Cookbook: Four-Star Simplicity
de Maguy Le Coze
- Usado
- Muy bueno
- Tapa blanda
- Estado
- Usado - Muy bueno
- Encuadernación
- Paperback
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780385488419 / 0385488416
- Cantidad disponible
- 2
- Librería
-
GORING BY SEA, West Sussex, United Kingdom
- Precio
-
EUR 12.63EUR 8.57 enviando a
Mostrar detalles
Descripción:
Paperback. Very Good.
Precio
EUR 12.63
EUR 8.57
enviando a
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Le Bernardin Cookbook: Four-Star Simplicity
de Eric Ripert; Maguy Le Coze
- Nuevo
- Tapa dura
- Estado
- Nuevo
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780385488419 / 0385488416
- Cantidad disponible
- 766
- Librería
-
Fairfax Station, Virginia, United States
- Precio
-
EUR 30.53EUR 3.99 enviando a
Mostrar detalles
Descripción:
Clarkson Potter, 1998-09-01. Hardcover. New.
Precio
EUR 30.53
EUR 3.99
enviando a
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Le Bernardin Cookbook: Four-Star Simplicity
de Eric Ripert; Maguy Le Coze
- Usado
- Tapa dura
- Estado
- Nuevo
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780385488419 / 0385488416
- Cantidad disponible
- 766
- Librería
-
Fairfax Station, Virginia, United States
- Precio
-
EUR 34.61EUR 3.99 enviando a
Mostrar detalles
Descripción:
Clarkson Potter, 1998-09-01. Hardcover. Like New.
Precio
EUR 34.61
EUR 3.99
enviando a
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Le Bernardin Cookbook: Four-Star Simplicity
de Eric Ripert
- Usado
- Tapa dura
- Estado
- Used:Good
- Edición
- Revised
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780385488419 / 0385488416
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
HOUSTON, Texas, United States
- Precio
-
EUR 39.00Envío gratuito a
Mostrar detalles
Descripción:
Clarkson Potter, 1998-09-01. Revised. hardcover. Used:Good.
Precio
EUR 39.00
Envío gratuito a
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Le Bernardin Cookbook: Four-Star Simplicity
de Eric Ripert
- Usado
- Bien
- Tapa dura
- Estado
- Usado - Bien
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780385488419 / 0385488416
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Newport Coast, California, United States
- Precio
-
EUR 48.73Envío gratuito a
Mostrar detalles
Descripción:
hardcover. Good. Access codes and supplements are not guaranteed with used items. May be an ex-library book.
Precio
EUR 48.73
Envío gratuito a
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
LE BERNARDIN COOKBOOK : FOUR-STAR SIMPLICITY [Signed]
de LeCoze, Maguy; Ripert, Eric
- Usado
- Tapa dura
- Firmado
- First
- Estado
- Usado
- Edición
- First edition
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780385488419 / 0385488416
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Rockville, Maryland, United States
- Precio
-
EUR 52.27EUR 6.00 enviando a
Mostrar detalles
Descripción:
New York: Doubleday, 1998. First edition. Hardcover. Octavo, 372 pages. In Very Good minus condition with a Very Good dust jacket. Spine is black with silver print. Dust jacket in mylar. Price unclipped: "U.S. $35.00 / Canada $49.95". Boards in glossy illustrated paper. Mild wear to spine caps and corners. Illustrated with color plates. Inscribed by both authors in ink on front flyleaf. 1369235. FP New Rockville Stock.
Precio
EUR 52.27
EUR 6.00
enviando a
Más fotos
Le Bernardin Cookbook: Four-Star Simplicity
de Eric Ripert, Maguy Le Coze
- Usado
- Tapa dura
- Firmado
- First
- Estado
- Nuevo
- Estado de la sobrecubierta
- Like New
- Edición
- First Edition
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780385488419 / 0385488416
- Cantidad disponible
- 3
- Librería
-
Southampton, New York, United States
- Precio
-
EUR 69.69Envío gratuito a
Mostrar detalles
Descripción:
Clarkson Potter, 1998. First Edition. Hardcover. Like New/Like New. First Edition, 15th Printing. Not price-clipped ($50.00 price intact). Published by Broadway, 1998. Quarto. White boards with tan endpapers. Signed by Eric Ripert on title page, "Enjoy! - Eric Ripert". Signed in person. Book is like new; clean with no writing or names. Sharp corners and spine straight. Binding tight and pages crisp. Dust jacket is like new. Scarce signed copy of this modern classic cookbook. Book has been placed in a custom acetate protector. 372 pages. ISBN: 9780385488419. 100% positive feedback. 30 day money back guarantee. NEXT DAY SHIPPING! Excellent customer service. Please email with any questions or if you would like a photo. All books packed carefully and ship with free delivery confirmation/tracking. All books come with free bookmarks. Ships from Southampton, New York. We Buy Books! Individual titles, libraries, collections. Message us if you have books to sell!
Precio
EUR 69.69
Envío gratuito a
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Le Bernardin Cook Book: Four-Star Simplicity
de Maguy Le Coze/ Eric Ripert
- Nuevo
- Tapa dura
- Estado
- Nuevo
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780385488419 / 0385488416
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Exeter, Devon, United Kingdom
- Precio
-
EUR 62.45EUR 10.00 enviando a
Mostrar detalles
Descripción:
Doubleday, 1998. Hardcover. New. 1st edition. 372 pages. 9.50x8.50x1.25 inches.
Precio
EUR 62.45
EUR 10.00
enviando a