The Best of Western European Cooking
de Nelson, Kay Shaw
- Usado
- Muy bueno
- Tapa dura
- Estado
- Muy bueno/Unknown
- ISBN 10
- 0381982866
- ISBN 13
- 9780381982867
- Librería
-
Concord, California, United States
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Sobre este artículo
New York: John Day, 1976. Very Good/Unknown. Quarto hardback in blue cloth. Tape marks on endpapers else Very Good in somewhat edgeworn blue and red dj. Dishes introduced with an informative description of origins, history, etc. Includes Basel Salmon, Potage Parmentier, Coq Au Vin, Welsh Rabbit, German Sauerbraten, Swedish Biff, among many many others. 256 pp. including index.
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Detalles
- Librería
- bookwitch (US)
- Inventario del vendedor #
- 46640
- Título
- The Best of Western European Cooking
- Autor
- Nelson, Kay Shaw
- Estado del libro
- Usado - Muy bueno
- Estado de la sobrecubierta
- Unknown
- Cantidad disponible
- 1
- Encuadernación
- Tapa dura
- ISBN 10
- 0381982866
- ISBN 13
- 9780381982867
- Editorial
- New York: John Day, 1976
- Lugar de publicación
- New York, Ny
- Primera fecha de publicación de esta edición
- 1976
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