The Cheese Book
de Marquis, Vivienne & Haskell, Patricia
- Usado
- Muy bueno
- Tapa dura
- First
- Estado
- Muy bueno/No Jacket
- Librería
-
Farningham, Kent, United Kingdom
Formas de pago aceptadas
Sobre este artículo
New York: Simon and Schuster, 1965 A definitive guide to the cheeses of the world. How they taste, how they are made, how to select and use them, their history and lore, and a selection of great cheese recipes. A nicely produced book printed on laid paper. Magnificent colour tip out facing Page 73. Very good condition throughout 317pp. Cover good with brown and gilt motif, spine slightly dulled.
Reseñas
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Detalles
- Librería
- Wadard Books PBFA (GB)
- Inventario del vendedor #
- 0182/s12
- Título
- The Cheese Book
- Autor
- Marquis, Vivienne & Haskell, Patricia
- Formato/Encuadernación
- Cloth
- Estado del libro
- Usado - Muy bueno
- Estado de la sobrecubierta
- No Jacket
- Cantidad disponible
- 1
- Edición
- First Edition
- Encuadernación
- Tapa dura
- Editorial
- Simon and Schuster
- Lugar de publicación
- New York
- Fecha de publicación
- 1965
- Tamaño
- 235x155mm
- Palabras clave
- Cooking
Términos de venta
Wadard Books PBFA
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Sobre el vendedor
Wadard Books PBFA
Miembro de Biblio desde 2014
Farningham, Kent
Sobre Wadard Books PBFA
The shop of Wadard Books is located in a listed 17th century timber framed building in the historic Kentish village of Farningham. The business is named after Wadard, one of Farningham's Domesday landlords, a henchman of Bishop Odo and featured on the Bayeaux tapestry.
Glosario
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