CHINESE: The Essence of Asian Cooking
de Doeser, Linda
- Usado
- Tapa dura
- Estado
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- ISBN 10
- 1843092468
- ISBN 13
- 9781843092469
- Librería
-
Concord, California, United States
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Sobre este artículo
London, Hermes House 2001. Folio, hardcover, fine in green and red pictorial boards. No dj. Over 200 tempting and tasty recipes from China, Vietnam, Thailand, Phillipines, Indonesia, Malaysia and Japan, made simple and accessible for the western kitchen, with a color photograph of each finished dish. 236 pp. including index.
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Detalles
- Librería
- bookwitch (US)
- Inventario del vendedor #
- 52418
- Título
- CHINESE: The Essence of Asian Cooking
- Autor
- Doeser, Linda
- Estado del libro
- Usado
- Cantidad disponible
- 1
- Encuadernación
- Tapa dura
- ISBN 10
- 1843092468
- ISBN 13
- 9781843092469
- Editorial
- London, Hermes House 2001
- Primera fecha de publicación de esta edición
- 2001
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