COOKING WITH YOGURT, CULTURED CREAM AND SOFT CHEESE
de NILSON, Bee
- Usado
- Tapa dura
- Estado
- Muito Bom/Very Good/Très Bien/Como Nova / As New / Comme Neu
- ISBN 10
- 0720706114
- ISBN 13
- 9780720706116
- Librería
-
Cascais, Portugal
Formas de pago aceptadas
Sobre este artículo
[London]: [Pelham Books], 1973. Editorial / Hard Cover. Muito Bom/Very Good/Très Bien/Como Nova / As New / Comme Neu. In-8º(222x140). 1 Vol. de 195 pp. Front page is missed. Falta folha de rosto.
Reseñas
(¡Iniciar sesión or Crear una cuenta primero!)
Detalles
- Librería
- Cimelio Books (PT)
- Inventario del vendedor #
- 005333
- Título
- COOKING WITH YOGURT, CULTURED CREAM AND SOFT CHEESE
- Autor
- NILSON, Bee
- Formato/Encuadernación
- Editorial / Hard Cover
- Estado del libro
- Usado - Muito Bom/Very Good/Très Bien
- Estado de la sobrecubierta
- Como Nova / As New / Comme Neu
- Cantidad disponible
- 1
- Encuadernación
- Tapa dura
- ISBN 10
- 0720706114
- ISBN 13
- 9780720706116
- Editorial
- [Pelham Books]
- Lugar de publicación
- [London]
- Fecha de publicación
- 1973
- Tamaño
- In-8º(222x140)
- Palabras clave
- CULINÁRIA, COOKING, FOOD General
Términos de venta
Cimelio Books
30 day return guarantee, with full refund including original shipping costs for up to 30 days after delivery if an item arrives misdescribed or damaged.
Sobre el vendedor
Cimelio Books
Miembro de Biblio desde 2022
Cascais
Sobre Cimelio Books
Eclectic set of books, with emphasis on books of Literature and Poetry, History, Monographs, Art and many other subjects of interest.
Glosario
Algunos términos que podrían usarse en esta descripción incluyen:
- New
- A new book is a book previously not circulated to a buyer. Although a new book is typically free of any faults or defects, "new"...