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Cooking With Yogurt, Cultured Cream and Soft Cheese
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Cooking With Yogurt, Cultured Cream and Soft Cheese Tapa dura - 1980

de Nilson, Bee


Detalles

  • Título Cooking With Yogurt, Cultured Cream and Soft Cheese
  • Autor Nilson, Bee
  • Encuadernación Tapa dura
  • Edición 1st Ed
  • Editorial Michael Joseph, London
  • Fecha de publicación June 1980
  • ISBN 9780720706116
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Cooking with Yogurt, Cultured Cream and Soft Cheese
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Cooking with Yogurt, Cultured Cream and Soft Cheese

  • Usado
  • Aceptable
  • Tapa dura
Estado
Usado - Aceptable
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780720706116 / 0720706114
Cantidad disponible
1
Librería
Thetford, Norfolk, United Kingdom
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 6.86
EUR 59.52 enviando a USA

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Descripción:
Pelham Books, 04/06/1973 00:00:01. hardcover. Acceptable. 2.2843 in x 21.8274 in x 14.2132 in.
Precio
EUR 6.86
EUR 59.52 enviando a USA
Cooking with Yogurt, Cultured Cream and Soft Cheese
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Cooking with Yogurt, Cultured Cream and Soft Cheese

de Nilson, Bee

  • Usado
  • Aceptable
  • Tapa dura
Estado
Usado - Aceptable
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780720706116 / 0720706114
Cantidad disponible
1
Librería
Bradford, West Yorkshire, United Kingdom
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 7.80
EUR 39.58 enviando a USA

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Descripción:
Pelham Books, 1973-06-04. Hardcover. Acceptable. 2.2843 in x 21.8274 in x 14.2132 in. Ex-library book, usual markings. Marks to pages by library, the dust cover is mostly good with some damage done by library.
Precio
EUR 7.80
EUR 39.58 enviando a USA
Cooking With Yogurt, Cultured Cream and Soft Cheese

Cooking With Yogurt, Cultured Cream and Soft Cheese

de Bee Nilson

  • Usado
  • Tapa dura
  • First
Estado
Usado - Very Good — in Good+ Dust Wrapper. A little wear to the edges of the dust wrapper with a nick to the foot of the upper pane
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780720706116 / 0720706114
Cantidad disponible
1
Librería
Peasedown St. John, Somerset, United Kingdom
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 13.08
EUR 22.02 enviando a USA

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Descripción:
London: Pelham Books, 1973. Hardback in Dust Wrapper.. Very Good — in Good+ Dust Wrapper. A little wear to the edges of the dust wrapper with a nick to the foot of the upper panel. The contents complete, clean and tight.. First edition (first printing). Hardback in dust wrapper (red boards with gilt titling to the spine) Physically 8¾” x 5½” (0.7 kg); 195pp; Index; Includes: Recipes; ISBN: 0-720-70611-4 || The book is on my shelves and will be carefully packed and posted from the pastoral paradise of Peasedown St. John, Bath, by a real bookseller in a real book shop - with my personal guarantee and my beady eye on the Consumer Contracts Regulations. REMEMBER! Buying my copy means the bookshop Jack Russells get their supper! My Book #138067|| Condition:
Precio
EUR 13.08
EUR 22.02 enviando a USA
COOKING WITH YOGURT, CULTURED CREAM AND SOFT CHEESE

COOKING WITH YOGURT, CULTURED CREAM AND SOFT CHEESE

de NILSON, Bee

  • Usado
  • Tapa dura
Estado
Usado - Muito Bom/Very Good/Très Bien
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780720706116 / 0720706114
Cantidad disponible
1
Librería
Cascais, Portugal
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 2 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 15.00
EUR 17.00 enviando a USA

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Descripción:
[London]: [Pelham Books], 1973. Editorial / Hard Cover. Muito Bom/Very Good/Très Bien/Como Nova / As New / Comme Neu. In-8º(222x140). 1 Vol. de 195 pp. Front page is missed. Falta folha de rosto.
Precio
EUR 15.00
EUR 17.00 enviando a USA
Cooking with Yogurt, Cultured Cream and Soft Cheese
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Cooking with Yogurt, Cultured Cream and Soft Cheese

de Nilson, Bee

  • Usado
  • Muy bueno
  • Tapa dura
  • First
Estado
Usado - Muy bueno
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780720706116 / 0720706114
Cantidad disponible
1
Librería
Binghamton, New York, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 29.88
EUR 6.54 enviando a USA

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Descripción:
Pelham Books, 1973-01-01. Hardcover. Very Good. Prompt shipment, with tracking. we ship in CLEAN SECURE NEW boxes * Very good in Very good dust American jacket. First Edition.
Precio
EUR 29.88
EUR 6.54 enviando a USA