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Le Cordon Bleu Dessert Techniques
de Cordon Bleu Cookery School
- Usado
- Muy bueno
- Tapa dura
- First
- Estado
- Muy bueno/Very Good
- ISBN 10
- 0688169074
- ISBN 13
- 9780688169077
- Librería
-
Highland, Indiana, United States
Formas de pago aceptadas
Sobre este artículo
New York: William Morrow Cookbooks, 1999. First edition. . Hardcover. Very Good/Very Good. Book is clean and tight. Jacket has no chips or tears. WG001
Reseñas
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Detalles
- Librería
- Miles Books (US)
- Inventario del vendedor #
- WB131
- Título
- Le Cordon Bleu Dessert Techniques
- Autor
- Cordon Bleu Cookery School
- Formato/Encuadernación
- Tapa dura
- Estado del libro
- Usado - Muy bueno
- Estado de la sobrecubierta
- Very Good
- Cantidad disponible
- 1
- Edición
- First edition.
- ISBN 10
- 0688169074
- ISBN 13
- 9780688169077
- Editorial
- William Morrow Cookbooks
- Lugar de publicación
- New York
- Fecha de publicación
- 1999
Términos de venta
Miles Books
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Sobre el vendedor
Miles Books
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Highland, Indiana
Sobre Miles Books
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Glosario
Algunos términos que podrían usarse en esta descripción incluyen:
- First Edition
- In book collecting, the first edition is the earliest published form of a book. A book may have more than one first edition in...
- Tight
- Used to mean that the binding of a book has not been overly loosened by frequent use.
- Jacket
- Sometimes used as another term for dust jacket, a protective and often decorative wrapper, usually made of paper which wraps...