The Country House Kitchen 1650-1900: Skills and Equipment for Food Provisioning (Food and Society, 8)
de Editor-Pamela A. Sambrook; Editor-Peter C. D. Brears; Corporate Author-Leeds Symposium on Food History 1993; Corporate Author-Leeds Symposium on Food History 1994
- Usado
- good
- Tapa dura
- Estado
- Good
- ISBN 10
- 075090884X
- ISBN 13
- 9780750908849
- Librería
-
HOUSTON, Texas, United States
Formas de pago aceptadas
Sobre este artículo
Sutton Pub Ltd, 1996-03. Hardcover. Good.
Reseñas
(¡Iniciar sesión or Crear una cuenta primero!)
Detalles
- Librería
- Ergodebooks (US)
- Inventario del vendedor #
- SONG075090884X
- Título
- The Country House Kitchen 1650-1900: Skills and Equipment for Food Provisioning (Food and Society, 8)
- Autor
- Editor-Pamela A. Sambrook; Editor-Peter C. D. Brears; Corporate Author-Leeds Symposium on Food History 1993; Corporate Author-Leeds Symposium on Food History 1994
- Formato/Encuadernación
- Tapa dura
- Estado del libro
- Usado - Good
- Cantidad disponible
- 1
- ISBN 10
- 075090884X
- ISBN 13
- 9780750908849
- Editorial
- Sutton Pub Ltd
- Lugar de publicación
- Stroud, Glos.
- Fecha de publicación
- 1996-03
Términos de venta
Ergodebooks
We have 30 day return policy.
Sobre el vendedor
Ergodebooks
Miembro de Biblio desde 2005
HOUSTON, Texas
Sobre Ergodebooks
Our goal is to provide best customer service and good condition books for the lowest possible price. We are always honest about condition of book. We list book only by ISBN # and hence exact book is guaranteed.
Glosario
Algunos términos que podrían usarse en esta descripción incluyen:
- PUB
- Common abbreviation for 'published'