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The Country House Kitchen
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The Country House Kitchen Tapa dura - 1996

de Pamela A. Sambrook (Editor); Peter Brears (Editor)


Información de la editorial

An overview of the working elements of the country house kitchen, looking at the evolution of the cooking fire and the range, cooking vessels and gadgets and the staff who used them, providing insight into the realities of life below stairs in the great country houses of Britain.

Detalles

  • Título The Country House Kitchen
  • Autor Pamela A. Sambrook (Editor); Peter Brears (Editor)
  • Encuadernación Tapa dura
  • Edición First Edition
  • Páginas 266
  • Volúmenes 1
  • Idioma ENG
  • Editorial Alan Sutton Publishing, Stroud, Glos.
  • Fecha de publicación 1996
  • Ilustrado
  • ISBN 9780750908849 / 075090884X
  • Peso 2.1 libras (0.95 kg)
  • Dimensiones 9.92 x 7.16 x 1 pulgadas (25.20 x 18.19 x 2.54 cm)
  • Library of Congress subjects Kitchens - Great Britain - History -, Country homes - Great Britain - History -
  • Número de catálogo de la Librería del Congreso de EEUU 96175666
  • Dewey Decimal Code 643.309
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Más ejemplares

The Country House Kitchen (History)
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The Country House Kitchen (History)

de The National Trust

  • Usado
  • Tapa dura
Estado
Used; Good
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780750908849 / 075090884x
Cantidad disponible
1
Librería
London, Greater London, United Kingdom
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 7.41
EUR 12.99 enviando a USA

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Descripción:
Sutton Publishing Ltd, 02/22/1996. Hardcover. Used; Good. **WE SHIP WITHIN 24 HRS FROM LONDON, UK, 98% OF OUR ORDERS ARE RECEIVED WITHIN 7-10 DAYS. We believe you will be completely satisfied with our quick and reliable service. All orders are dispatched as swiftly as possible! Buy with confidence! Greener Books.
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The Country House Kitchen (History)

The Country House Kitchen (History)

de The National Trust

  • Usado
  • very good
  • Tapa dura
Estado
Usado - Very Good
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780750908849 / 075090884X
Cantidad disponible
2
Librería
GORING BY SEA, West Sussex, United Kingdom
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Descripción:
Hardback. Very Good.
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The Country House Kitchen (History)
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The Country House Kitchen (History)

de The National Trust

  • Usado
  • good
  • Tapa dura
Estado
Usado - Good
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780750908849 / 075090884X
Cantidad disponible
1
Librería
GORING BY SEA, West Sussex, United Kingdom
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Precio
EUR 10.26
EUR 10.13 enviando a USA

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Hardback. Good.
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The Country House Kitchen (History)

The Country House Kitchen (History)

de The National Trust

  • Usado
  • Tapa dura
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Like New
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780750908849 / 075090884X
Cantidad disponible
1
Librería
GORING BY SEA, West Sussex, United Kingdom
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Hardback. Like New.
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EUR 10.26
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The Country House Kitchen 1650-1900; Skills and Equipment for Food Provisioning

de Sambrook, Pamela A. and Peter Brears, Eds

  • Usado
Estado
Usado
ISBN 10 / ISBN 13
9780750908849 / 075090884X
Cantidad disponible
1
Librería
El Cerrito, California, United States
Puntuación del vendedor:
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Precio
EUR 33.08
EUR 5.67 enviando a USA

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Descripción:
Stroud: Alan Sutton Publishing in Association with the National Trust, 1996. xi, 266p., b/w illus., quarto format, dj.
Precio
EUR 33.08
EUR 5.67 enviando a USA
The Country House Kitchen 1650-1900: Skills and Equipment for Food Provisioning (Food and...
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The Country House Kitchen 1650-1900: Skills and Equipment for Food Provisioning (Food and Society, 8)

de Editor-Pamela A. Sambrook; Editor-Peter C. D. Brears; Corporate Author-Leeds Symposium on Food History 1993; Corporate Author-Leeds Symposium on Food History 1994

  • Usado
  • good
  • Tapa dura
Estado
Usado - Good
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780750908849 / 075090884X
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HOUSTON, Texas, United States
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EUR 36.63
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Descripción:
Sutton Pub Ltd, 1996-03. Hardcover. Good.
Precio
EUR 36.63
Envío gratuito a USA
The Country House Kitchen 1650-1900: Skills and Equipment for Food Provisioning (Food and...
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The Country House Kitchen 1650-1900: Skills and Equipment for Food Provisioning (Food and Society, Volume 8)

de Sambrook, Pamela A.; Brears, Peter (editors)

  • Usado
  • Aceptable
  • Tapa dura
Estado
Usado - Fine
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780750908849 / 075090884X
Cantidad disponible
1
Librería
Philadelphia, Pennsylvania, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 47.21
EUR 4.02 enviando a USA

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Descripción:
Phoenix Mill, Gloucestershire, England: Allan Sutton Publishing, 1996. Hard Cover. Fine/Very Good. 7 1/8" X 9 7. Published in association with the National Trust, this book is a collection of papers presented to the 1993 and 1994 Leeds Symposium on Food History, an illustrated survey of how country houses were provided for in terms of food preparation, compiled by experts on the history of food and domestic skills; includes many illustrations, charts, and diagrams (black textured cloth with gold lettering, photo of a country house kitchen on the end papers; dark blue dust jacket with photo of a Hampshire country house kitchen on the front has sight shelf wear; otherwise a bright, clean, tight copy; in stock & available for immediate shipment)
Precio
EUR 47.21
EUR 4.02 enviando a USA
The Country House Kitchen 1650-1900: Skills and Equipment for Food Provisioning (Food and...
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The Country House Kitchen 1650-1900: Skills and Equipment for Food Provisioning (Food and Society, 8)

de Leeds Symposium on Food History 1993; Sambrook, Pamela A. [Editor]; Brears, Peter C. D. [Editor];

  • Nuevo
  • Tapa dura
Estado
New
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780750908849 / 075090884X
Cantidad disponible
1
Librería
San Diego, California, United States
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EUR 126.27
EUR 5.15 enviando a USA

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Sutton Pub Ltd. Hardcover. New. New. In shrink wrap. Looks like an interesting title!
Precio
EUR 126.27
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