La Cuisine en Camargue
de Bourgues, Anne-Marie
- Usado
- Estado
- Ver descripción
- ISBN 10
- 2844064620
- ISBN 13
- 9782844064622
- Librería
-
Melbourne, Victoria, Australia
Formas de pago aceptadas
Sobre este artículo
Nimes, France: Christian Lacour Editeur, 1999. Second-hand softcover. Bourgues, Anne-Marie. La Cuisine en Camargue comme dans le temps. Christian Lacour Editeur: Nimes, France 1999. 8vo (205x140mm) SC 75,[7]pp. (In French) VG/- spine lightly faded, prelims creased
Reseñas
(¡Iniciar sesión or Crear una cuenta primero!)
Detalles
- Librería
- Books for Cooks (AU)
- Inventario del vendedor #
- 9782844064622-1
- Título
- La Cuisine en Camargue
- Autor
- Bourgues, Anne-Marie
- Formato/Encuadernación
- Second-hand softcover
- Estado del libro
- Usado
- Cantidad disponible
- 1
- ISBN 10
- 2844064620
- ISBN 13
- 9782844064622
- Editorial
- Christian Lacour Editeur
- Lugar de publicación
- Nimes, France
- Fecha de publicación
- 1999
- Catálogos del vendedor
- Foreign Language;
Términos de venta
Books for Cooks
30 day return guarantee, with full refund including original shipping costs for up to 30 days after delivery if an item arrives misdescribed or damaged.
Sobre el vendedor
Books for Cooks
Miembro de Biblio desde 2018
Melbourne, Victoria
Sobre Books for Cooks
Australia's specialist indie culinary bookstore for armchair cooks, professional chefs & avid foodies right in the heart of Melbourne at the Queen Victoria Market; open every day. We stock over 45,000 new, old, vintage and antiquarian books & ephemera about food, drink and the culinary arts Members of ANZAAB, ILAB, IOBA and the Australian Booksellers Association. Established 1983.
Glosario
Algunos términos que podrían usarse en esta descripción incluyen:
- Spine
- The outer portion of a book which covers the actual binding. The spine usually faces outward when a book is placed on a shelf....