Culinary Arts Institute encyclopedic cookbook
de Ruth Berolzheimer
- Usado
- very good
- Tapa dura
- Estado
- Very Good/No dust jacket
- Librería
-
GAHANNA, Ohio, United States
Formas de pago aceptadas
Sobre este artículo
Culinary Arts Institute, 1962. Hardcover. Condition: Very Good. No dust jacket. 974 pp plus 66 pp indes. Text is clean and mostly unmarked with no prior owner attribution. Book has wear from usage with a light grease or water spot on page 398 and spots on pages 552-553. Minor sunning to outer edges of text. Illustrated throughout with b/w photos and several full-page monotone prints in red and blue hues. Decorated pastedown and free endpapers. Overall, good comprehensive book of menus and recipes from the mid 20th century.
Reseñas
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Detalles
- Librería
- Select Tomes (US)
- Inventario del vendedor #
- 100446
- Título
- Culinary Arts Institute encyclopedic cookbook
- Autor
- Ruth Berolzheimer
- Formato/Encuadernación
- Red cloth boards with silver gilt title on spine. Hinges good.
- Estado del libro
- Usado - Very Good
- Estado de la sobrecubierta
- No dust jacket
- Cantidad disponible
- 1
- Edición
- New Revised Edition
- Encuadernación
- Tapa dura
- Editorial
- Culinary Arts Institute
- Fecha de publicación
- 1962
- Páginas
- 974 +66 index
- Tamaño
- 6 3/4 X 9 3/4
- Peso
- 0.00 libras
- Catálogos del vendedor
- Cookbooks;
Términos de venta
Select Tomes
Sobre el vendedor
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