Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Design and Layout of Foodservice Facilities
de John C. Birchfield
- Usado
- good
- Tapa dura
- Estado
- Good
- ISBN 10
- 0471699632
- ISBN 13
- 9780471699637
- Librería
-
Hudson, North Carolina, United States
Formas de pago aceptadas
Sobre este artículo
John Wiley and Sons. hardcover. Good. Has some wear on the cover and writings
Reseñas
(¡Iniciar sesión or Crear una cuenta primero!)
Detalles
- Librería
- BooksorDVDs (US)
- Inventario del vendedor #
- 230905018
- Título
- Design and Layout of Foodservice Facilities
- Autor
- John C. Birchfield
- Formato/Encuadernación
- Tapa dura
- Estado del libro
- Usado - Good
- Cantidad disponible
- 1
- ISBN 10
- 0471699632
- ISBN 13
- 9780471699637
- Editorial
- John Wiley and Sons
- Lugar de publicación
- Nj
- Primera fecha de publicación de esta edición
- December 4, 2007
Términos de venta
BooksorDVDs
30 day return guarantee, with full refund including original shipping costs for up to 30 days after delivery if an item arrives misdescribed or damaged.
Sobre el vendedor
BooksorDVDs
Miembro de Biblio desde 2020
Hudson, North Carolina
Sobre BooksorDVDs
We are avid hobbyists who love to collect, buy and sell books. We are customers too and understand what it takes to make a customer happy.