Ir al contenido

Dissertation sur le café: son historique, ses propriétés, et le procédé pour en obtenir la boisson la plus agréable, la plus salutaire et la plus économique

Dissertation sur le café: son historique, ses propriétés, et le procédé pour en obtenir la boisson la plus agréable, la plus salutaire et la plus économique

Ver a tamaño completo.

Dissertation sur le café: son historique, ses propriétés, et le procédé pour en obtenir la boisson la plus agréable, la plus salutaire et la plus économique

de Cadet-de-Vaux, Antoine- Alexis

  • Usado
  • Tapa dura
Estado
Near Fine Condition
Librería
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Roslindale, Massachusetts, United States
Precio
EUR 469.75
O solamente EUR 450.96 con un
Membresía Biblioclub
EUR 4.70 Envío a USA
Envío estándar: de 4 a 14 días

Más opciones de envío

Formas de pago aceptadas

  • Visa
  • Mastercard
  • American Express
  • Discover
  • PayPal

Sobre este artículo

Paris, 1806. First Edition. Hardcover. Near Fine Condition. Early paper covered boards, title written on the cover, light wear. Bright internally; a fine copy. WIth a note on the half title and title, one directing the reader to page 70 where L'appareil de Belloy, a method of making coffee without boiling, is described. Grimod de la Reyniere mentions this method in his Almanach the rear before. 120pp. Cagle 114, Vicaire 138 (the 1807 second editon), Bitting 72 (2nd ed.)

Provides a scientific view of coffee preparation with a diverse range of methods including distillations and tinctures. Size: 12mo . Quantity Available: 1. Shipped Weight: Under 1 kilo. Category: Cooking, Wine & Dining; Inventory No: CAT000862.

Reseñas

Iniciar sesión or Crear una cuenta primero!)

¡Estás clasificando este libro como un obra, no al vendedor ni la copia específica que has comprado!

Detalles

Librería
Pazzo Books US (US)
Inventario del vendedor #
CAT000862
Título
Dissertation sur le café: son historique, ses propriétés, et le procédé pour en obtenir la boisson la plus agréable, la plus salutaire et la plus économique
Autor
Cadet-de-Vaux, Antoine- Alexis
Formato/Encuadernación
Tapa dura
Estado del libro
Usado - Near Fine Condition
Cantidad disponible
1
Edición
First Edition
Lugar de publicación
Paris
Fecha de publicación
1806
Palabras clave
Cooking, Wine & Dining; NOISBN

Términos de venta

Pazzo Books

Returns accepted for any reason within 30 days of shipment - full refund less shipping. If we have made a mistake, we will pay shipping both ways. Institutions billed according to their requirements.

Sobre el vendedor

Pazzo Books

Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Miembro de Biblio desde 2003
Roslindale, Massachusetts

Sobre Pazzo Books

For years an open shop in the Boston neighborhoods of Roslindale and West Roxbury, now by appointment only and back in Roslindale. We carry a range of rare and out of print books with strengths in literature, cookery and early printing. We are members of the ABAA and ILAB.

Glosario

Algunos términos que podrían usarse en esta descripción incluyen:

Half Title
The blank front page which appears just prior to the title page, and typically contains only the title of the book, although, at...
First Edition
In book collecting, the first edition is the earliest published form of a book. A book may have more than one first edition in...
12mo
A duodecimo is a book approximately 7 by 4.5 inches in size, or similar in size to a contemporary mass market paperback. Also...
Fine
A book in fine condition exhibits no flaws. A fine condition book closely approaches As New condition, but may lack the...

Categorías de este libro

tracking-