The Encyclopedia of Herbs, Spices and Flavorings
de Elisabeth Lambert Ortiz
- Nuevo
- Tapa dura
- Estado
- Nuevo
- ISBN 10
- 0888503040
- ISBN 13
- 9780888503046
- Librería
-
WESTBANK, British Columbia, Canada
Precio
EUR 27.94EUR 25.15
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Sobre este artículo
" An illustrated sourcebook to these all-important cooking ingredients includes information on more than two hundred herbs, spices, essences, edible flowers and leaves, aromatics, vinegar, oils, teas, and coffees.-One of the few definitive books available that covers both herbs and spices."
Reseñas
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Detalles
- Librería
- MAD HATTER BOOKSTORE (CA)
- Inventario del vendedor #
- 23121
- Título
- The Encyclopedia of Herbs, Spices and Flavorings
- Autor
- Elisabeth Lambert Ortiz
- Estado del libro
- Nuevo
- Cantidad disponible
- 1
- Encuadernación
- Tapa dura
- ISBN 10
- 0888503040
- ISBN 13
- 9780888503046
- Editorial
- Reader's Digest Canada
- Lugar de publicación
- Montreal, Pq, Canada
- Fecha de publicación
- 1992
- Tamaño
- 4 t
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