English Bread and Yeast Cookery
de Elizabeth David
- Nuevo
- Tapa dura
- Estado
- Nuevo
- ISBN 10
- 1906502870
- ISBN 13
- 9781906502874
- Librería
-
Southport, Merseyside, United Kingdom
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Sobre este artículo
Hardback. New. This universally acclaimed book is regarded by many as simply the best book ever written about the making of bread. It covers all aspects of flour-milling, yeast, bread ovens and the different types of bread and flour available. It contains an exhaustive collection of recipes, everything from plain brown wholemeal to drop scones and croissants.
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Detalles
- Librería
- The Saint Bookstore (GB)
- Inventario del vendedor #
- A9781906502874
- Título
- English Bread and Yeast Cookery
- Autor
- Elizabeth David
- Formato/Encuadernación
- Hardback
- Estado del libro
- Nuevo
- Cantidad disponible
- 10
- Encuadernación
- Tapa dura
- ISBN 10
- 1906502870
- ISBN 13
- 9781906502874
- Editorial
- Grub Street Cookery
- Lugar de publicación
- London
- Primera fecha de publicación de esta edición
- 2010
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