Descripción:
New York: Kluwer Academic Plenum Publishers, 2003. Paperback. Good. Highlighting in yellow throughout the text else a near fine copy
Essentials of Food Science (Food Science Text Series) de Vickie A. Vaclavik; Elizabeth W. Christian - 2003-05-31
de Vickie A. Vaclavik; Elizabeth W. Christian
Te mostramos ejemplares similares más abajo.
Te mostramos ejemplares similares a la derecha.
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Essentials of Food Science (Food Science Text Series)
de Vickie A. Vaclavik; Elizabeth W. Christian
- Usado
- Bien
- Tapa blanda
Springer, 2003-05-31. Paperback. Good.
- Librería Ergodebooks (US)
- Formato/Encuadernación Tapa blanda
- Estado del libro Usado - Good
- Cantidad disponible 1
- Encuadernación Tapa blanda
- ISBN 10 0306473631
- ISBN 13 9780306473630
- Editorial Springer
- Fecha de publicación 2003-05-31
Tenemos 12 ejemplares disponibles a partir de EUR 11.65.
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Essentials of Food Science Second Edition
de Vaclavik,Vickie A and Elizabeth W.Christian
- Usado
- Bien
- Tapa blanda
- Estado
- Usado - Bien
- Encuadernación
- Paperback
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780306473630 / 0306473631
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Marietta,, Georgia, United States
- Precio
-
EUR 11.65EUR 5.99 enviando a
Mostrar detalles
Precio
EUR 11.65
EUR 5.99
enviando a
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Essentials of Food Science by Vickie A. Vaclavik
de Vaclavik, Vickie A.; Christian, Elizabeth W
- Usado
- Bien
- Tapa blanda
- Estado
- Usado - Bien
- Encuadernación
- Paperback
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780306473630 / 0306473631
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Boca Raton, Florida, United States
- Precio
-
EUR 21.43EUR 5.99 enviando a
Mostrar detalles
Descripción:
Springer, 2003-05-31. Paperback. Good. 112x20x164. This listing is for (Essentials of Food Science (Food Science Text Series)). This edition is very similar to ISBN 3030468135 and 1461491371 which is the most current updated edition. Please be sure to buy the earlier and much cheaper edition for your class and SAVE MONEY on your textbook expenses! We personally guarantee that you can use this edition for your class. If for some reason you're unhappy with any of our textbooks products, you are welcome to return the book back to us within 14 days of delivery for a full refund.
Precio
EUR 21.43
EUR 5.99
enviando a
Los clientes que buscan ISBN 9780306473630 podrían también estar interesados en este artículo:
Ed. Int.
Essentials Of Food Science, 2nd ed.
de Vaclavik V.A
- Nuevo
- Tapa blanda
- Atención
- Edición internacional
- Estado
- Nuevo
- Encuadernación
- Paperback
- Cantidad disponible
- 2
- Librería
-
Fort Worth, Texas, United States
- Precio
-
EUR 19.13EUR 12.99 enviando a
Mostrar detalles
Descripción:
Springer. Softcover. Brand New. International Edition - ISBN number and front cover may be different in rare cases but CONTENTS are same as the US edition. No shipping to PO BOX, APO, FPO addresses. Kindly provide day time phone number in order to ensure smooth delivery. Printed in black & white in English language. Territorial restrictions may be printed on the book. We may ship from Asian regions for inventory purpose. 100% Customer satisfaction guaranteed!" We use Fast Shipping via DHL/FEDEX/UPS
Precio
EUR 19.13
EUR 12.99
enviando a
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Essentials of Food Science
- Nuevo
- Estado
- Nuevo
- Estado de la sobrecubierta
- New
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780306473630 / 0306473631
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
New Delhi, India
- Precio
-
EUR 46.33EUR 5.00 enviando a
Mostrar detalles
Descripción:
New/New. Brand New Original US Edition, Perfect Condition. Printed in English. Excellent Quality, Service and customer satisfaction guaranteed!
Precio
EUR 46.33
EUR 5.00
enviando a
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Essentials of Food Science (Food Science Text Series)
de Vaclavik, Vickie A
- Usado
- Bien
- Tapa blanda
- Estado
- Usado - Bien
- Encuadernación
- Paperback
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780306473630 / 0306473631
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Newport Coast, California, United States
- Precio
-
EUR 59.05Envío gratuito a
Mostrar detalles
Descripción:
paperback. Good. Access codes and supplements are not guaranteed with used items.
Precio
EUR 59.05
Envío gratuito a
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
ESSENTIALS OF FOOD SCIENCE (FOOD SCIENCE TEXTS SERIES)
de VICKIE A. VACLAVIK, ELIZABETH W. CHRISTIA,
- Usado
- Tapa blanda
- Estado
- Nuevo
- Estado de la sobrecubierta
- UsedLikeNew
- Edición
- 2nd
- Encuadernación
- Paperback
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780306473630 / 0306473631
- Cantidad disponible
- 5
- Librería
-
New Delhi, India
- Precio
-
EUR 58.72EUR 10.00 enviando a
Mostrar detalles
Descripción:
springer, 2003. 2nd. Paperback. UsedLikeNew/UsedLikeNew.
Precio
EUR 58.72
EUR 10.00
enviando a
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
ESSENTIALS OF FOOD SCIENCE (FOOD SCIENCE TEXTS SERIES)
de VICKIE A. VACLAVIK, ELIZABETH W. CHRISTIA,
- Nuevo
- Tapa blanda
- Estado
- Nuevo
- Estado de la sobrecubierta
- New
- Edición
- 2nd
- Encuadernación
- Paperback
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780306473630 / 0306473631
- Cantidad disponible
- 5
- Librería
-
New Delhi, India
- Precio
-
EUR 58.72EUR 10.00 enviando a
Mostrar detalles
Descripción:
springer, 2003. 2nd. Paperback. New/New.
Precio
EUR 58.72
EUR 10.00
enviando a
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Essentials Of Food Science, 2Ed (Pb 2003)
de Vaclavik V. A
- Nuevo
- Estado
- Nuevo
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780306473630 / 0306473631
- Cantidad disponible
- 500
- Librería
-
New Delhi, Andaman and Nicobar Islands, India
- Precio
-
EUR 89.82EUR 14.99 enviando a
Mostrar detalles
Descripción:
Db Springer, 2003. New.
Precio
EUR 89.82
EUR 14.99
enviando a
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Essentials Of Food Science, 2Ed (Pb 2003)
de Vaclavik V. A
- Nuevo
- Estado
- Nuevo
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780306473630 / 0306473631
- Cantidad disponible
- 500
- Librería
-
New Delhi, India
- Precio
-
EUR 89.82EUR 14.99 enviando a
Mostrar detalles
Descripción:
Db Springer, 2003. New.
Precio
EUR 89.82
EUR 14.99
enviando a
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Essentials of Food Science
de Vickie A. Vaclavik, Elizabeth W. Christia,
- Nuevo
- Tapa blanda
- Estado
- Nuevo
- Edición
- 2nd
- Encuadernación
- Paperback
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780306473630 / 0306473631
- Cantidad disponible
- 10
- Librería
-
New Delhi, Andaman and Nicobar Islands, India
- Precio
-
EUR 92.35EUR 14.99 enviando a
Mostrar detalles
Descripción:
springer, 2003. 2nd. Paperback. New.
Precio
EUR 92.35
EUR 14.99
enviando a