Ir al contenido

Essentials of Food Science (Food Science Texts Series)
Foto de archivo: la portada puede ser diferente

Essentials of Food Science (Food Science Texts Series) Tapa blanda - 2003 - 2nd Edición

de Vickie A. Vaclavik; Elizabeth W. Christian


Información de la editorial

Designed primarily for non-food science majors, this textbook presents principles of food science for the nutrition, dietetics, hospitality, and culinary arts student enrolled in an introductory food science course. As in the first edition the book is easily readable. Chapters follow the order of the USDA's Food Guide Pyramid, beginning with foods appearing at the base of the Pyramid - the bread, cereal, rice, and pasta foods, and continuing with foods through the top of the Pyramid - the fatty, oils, and sweets. A chapter on baked products covers batters and doughs, and builds upon information in earlier chapters. The last chapters cover aspects of food production and government regulation. For this second edition the authors have expanded the concepts relating to material in all chapters, including quality, gums, organic food, irradiation, biotechnology, sugar substitutes, fat replacers, packaging, health claims, and dietary guidelines. There is also a new chapter dedicated to a discussion on emulsification and foams. In addition, the index has been revamped.

Primera línea

Detalles

  • Título Essentials of Food Science (Food Science Texts Series)
  • Autor Vickie A. Vaclavik; Elizabeth W. Christian
  • Encuadernación Tapa blanda
  • Número de edición 2nd
  • Edición 2
  • Páginas 482
  • Idioma ENG
  • Editorial Springer, New York
  • Fecha de publicación May 31, 2003
  • ISBN 9780306473630
Ir arriba
Essentials of Food Science Second Edition
Foto de archivo: la portada puede ser diferente

Essentials of Food Science Second Edition

de Vaclavik,Vickie A and Elizabeth W.Christian

  • Usado
  • good
  • Tapa blanda
Estado
Usado - Good
Encuadernación
Paperback
ISBN 10 / ISBN 13
9780306473630 / 0306473631
Cantidad disponible
1
Librería
Marietta,, Georgia, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 11.81
EUR 5.66 enviando a USA

Mostrar detalles

Descripción:
New York: Kluwer Academic Plenum Publishers, 2003. Paperback. Good. Highlighting in yellow throughout the text else a near fine copy
Precio
EUR 11.81
EUR 5.66 enviando a USA
Essentials of Food Science (Food Science Text Series)
Foto de archivo: la portada puede ser diferente

Essentials of Food Science (Food Science Text Series)

de Vickie A. Vaclavik; Elizabeth W. Christian

  • Usado
  • good
  • Tapa blanda
Estado
Usado - Good
Encuadernación
Paperback
ISBN 10 / ISBN 13
9780306473630 / 0306473631
Cantidad disponible
1
Librería
HOUSTON, Texas, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 16.71
Envío gratuito a USA

Mostrar detalles

Descripción:
Springer, 2003-05-31. Paperback. Good.
Precio
EUR 16.71
Envío gratuito a USA
Los clientes que buscan ISBN 9780306473630 podrían también estar interesados en este artículo:
Edición internacional
Ed. Int.

Essentials Of Food Science, 2nd ed.

de Vaclavik V.A.

  • Nuevo
  • Tapa blanda
Atención
Edición internacional
Estado
Brand New
Encuadernación
Paperback
Cantidad disponible
2
Librería
Fort Worth, Texas, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 19.39
EUR 12.27 enviando a USA

Mostrar detalles

Descripción:
Springer. Softcover. Brand New. “International Edition” - ISBN number and front cover may be different in rare cases but CONTENTS are same as the US edition. No shipping to PO BOX, APO, FPO addresses. Kindly provide day time phone number in order to ensure smooth delivery. Printed in black & white in English language. Territorial restrictions may be printed on the book. We may ship from Asian regions for inventory purpose. 100% Customer satisfaction guaranteed!" We use Fast Shipping via DHL/FEDEX/UPS
Precio
EUR 19.39
EUR 12.27 enviando a USA
Essentials of Food Science by Vickie A. Vaclavik
Foto de archivo: la portada puede ser diferente

Essentials of Food Science by Vickie A. Vaclavik

de Vaclavik, Vickie A.; Christian, Elizabeth W

  • Usado
  • good
  • Tapa blanda
Estado
Usado - Good
Encuadernación
Paperback
ISBN 10 / ISBN 13
9780306473630 / 0306473631
Cantidad disponible
1
Librería
Boca Raton, Florida, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 21.72
EUR 5.66 enviando a USA

Mostrar detalles

Descripción:
Springer, 2003-05-31. Paperback. Good. 112x20x164. This listing is for (Essentials of Food Science (Food Science Text Series)). This edition is very similar to ISBN 3030468135 and 1461491371 which is the most current updated edition. Please be sure to buy the earlier and much cheaper edition for your class and SAVE MONEY on your textbook expenses! We personally guarantee that you can use this edition for your class. If for some reason you're unhappy with any of our textbooks products, you are welcome to return the book back to us within 14 days of delivery for a full refund.
Precio
EUR 21.72
EUR 5.66 enviando a USA
Essentials of Food Science
Foto de archivo: la portada puede ser diferente

Essentials of Food Science

  • Nuevo
Estado
New
ISBN 10 / ISBN 13
9780306473630 / 0306473631
Cantidad disponible
1
Librería
New Delhi, India
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 46.55
EUR 4.72 enviando a USA

Mostrar detalles

Descripción:
New/New. Brand New Original US Edition, Perfect Condition. Printed in English. Excellent Quality, Service and customer satisfaction guaranteed!
Precio
EUR 46.55
EUR 4.72 enviando a USA
ESSENTIALS OF FOOD SCIENCE (FOOD SCIENCE TEXTS SERIES)
Foto de archivo: la portada puede ser diferente

ESSENTIALS OF FOOD SCIENCE (FOOD SCIENCE TEXTS SERIES)

de VICKIE A. VACLAVIK, ELIZABETH W. CHRISTIA,

  • Nuevo
  • Tapa blanda
Estado
New
Edición
2nd
Encuadernación
Paperback
ISBN 10 / ISBN 13
9780306473630 / 0306473631
Cantidad disponible
5
Librería
New Delhi, India
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 59.52
EUR 9.45 enviando a USA

Mostrar detalles

Descripción:
springer, 2003. 2nd. Paperback. New/New.
Precio
EUR 59.52
EUR 9.45 enviando a USA
ESSENTIALS OF FOOD SCIENCE (FOOD SCIENCE TEXTS SERIES)
Foto de archivo: la portada puede ser diferente

ESSENTIALS OF FOOD SCIENCE (FOOD SCIENCE TEXTS SERIES)

de VICKIE A. VACLAVIK, ELIZABETH W. CHRISTIA,

  • Usado
  • Tapa blanda
Estado
UsedLikeNew
Edición
2nd
Encuadernación
Paperback
ISBN 10 / ISBN 13
9780306473630 / 0306473631
Cantidad disponible
5
Librería
New Delhi, India
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 59.52
EUR 9.45 enviando a USA

Mostrar detalles

Descripción:
springer, 2003. 2nd. Paperback. UsedLikeNew/UsedLikeNew.
Precio
EUR 59.52
EUR 9.45 enviando a USA
Essentials of Food Science (Food Science Text Series)
Foto de archivo: la portada puede ser diferente

Essentials of Food Science (Food Science Text Series)

de Vaclavik, Vickie A.; Christian, Elizabeth W

  • Nuevo
  • Tapa blanda
Estado
New
Encuadernación
Paperback
ISBN 10 / ISBN 13
9780306473630 / 0306473631
Cantidad disponible
1
Librería
San Diego, California, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 65.34
EUR 5.15 enviando a USA

Mostrar detalles

Descripción:
Springer, 2003-05-31. Paperback. New. New. In shrink wrap. Looks like an interesting title!
Precio
EUR 65.34
EUR 5.15 enviando a USA
Essentials Of Food Science, 2Ed (Pb 2003)
Foto de archivo: la portada puede ser diferente

Essentials Of Food Science, 2Ed (Pb 2003)

de Vaclavik V. A.

  • Nuevo
Estado
New
ISBN 10 / ISBN 13
9780306473630 / 0306473631
Cantidad disponible
500
Librería
New Delhi, Andaman and Nicobar Islands, India
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 3 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 91.04
EUR 14.16 enviando a USA

Mostrar detalles

Descripción:
Db Springer, 2003. New.
Precio
EUR 91.04
EUR 14.16 enviando a USA
Essentials Of Food Science, 2Ed (Pb 2003)
Foto de archivo: la portada puede ser diferente

Essentials Of Food Science, 2Ed (Pb 2003)

de Vaclavik V. A.

  • Nuevo
Estado
New
ISBN 10 / ISBN 13
9780306473630 / 0306473631
Cantidad disponible
500
Librería
New Delhi, India
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 2 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 91.04
EUR 14.16 enviando a USA

Mostrar detalles

Descripción:
Db Springer, 2003. New.
Precio
EUR 91.04
EUR 14.16 enviando a USA