Fine French Desserts: Essential Recipes and Techniques (Langue anglaise)
de Delorme, Hubert; Boue, Vincent; Stephan, Didier; McLachlan, Clay [Photographer]; Michalak, Christophe [Foreword];
- Usado
- Tapa dura
- Estado
- Like New
- ISBN 10
- 2080201573
- ISBN 13
- 9782080201577
- Librería
-
Fairfax Station, Virginia, United States
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Sobre este artículo
Flammarion, 2013-11-06. Hardcover. Like New.
Sinopsis
Hubert Delorme and Vincent Boué contributed to the award-winning French Cooking (Flammarion, 2010) and teach culinary techniques at catering schools. Didier Stéphan earned the prestigious title Meilleur Ouvrier de France and teaches cooking classes internationally.
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Detalles
- Librería
- Mediaoutletdeal1 (US)
- Inventario del vendedor #
- 2080201573_used
- Título
- Fine French Desserts: Essential Recipes and Techniques (Langue anglaise)
- Autor
- Delorme, Hubert; Boue, Vincent; Stephan, Didier; McLachlan, Clay [Photographer]; Michalak, Christophe [Foreword];
- Formato/Encuadernación
- Tapa dura
- Estado del libro
- Nuevo
- Cantidad disponible
- 766
- ISBN 10
- 2080201573
- ISBN 13
- 9782080201577
- Editorial
- Flammarion
- Fecha de publicación
- 2013-11-06
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