Descripción:
Acceptable. IMP: Acceptable- Do not include ACCESS CODE, CD-ROM or companion materials even if stated in item title. It may contain highlighting/markings throughout, and the covers and corners may show shelf wear. Corners, pages may be dent. All text is legible.
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Fine French Desserts: Essential Recipes and Techniques Tapa dura - 2013
de Hubert Delorme; Vincent Boue; Didier Stephan
Información de la editorial
Detalles
- Título Fine French Desserts: Essential Recipes and Techniques
- Autor Hubert Delorme; Vincent Boue; Didier Stephan
- Encuadernación Tapa dura
- Edición LRG
- Páginas 480
- Volúmenes 1
- Idioma ENG
- Editorial Flammarion-Pere Castor
- Fecha de publicación 2013-11-06
- Ilustrado Sí
- ISBN 9782080201577 / 2080201573
- Peso 5.26 libras (2.39 kg)
- Dimensiones 10.88 x 9.8 x 1.5 pulgadas (27.64 x 24.89 x 3.81 cm)
- Número de catálogo de la Librería del Congreso de EEUU 2014412991
- Dewey Decimal Code 641.594
Acerca del autor
Más ejemplares
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Fine French Desserts: Essential Recipes and Techniques
de Hubert Delorme
- Usado
- Aceptable
- Estado
- Usado - Aceptable
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9782080201577 / 2080201573
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Artesia, California, United States
- Precio
-
EUR 44.57EUR 2.83 enviando a USA
Mostrar detalles
Precio
EUR 44.57
EUR 2.83
enviando a USA
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
FINE FRENCH DESSERTS Essential Recipes and Techniques
de Boue, Vincent; Delorme, Hubert; Stephane, Didier
- Usado
- Aceptable
- Tapa dura
- First
- Estado
- Usado - Aceptable
- Edición
- 1st
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9782080201577 / 2080201573
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Burnaby, British Columbia, Canada
- Precio
-
EUR 45.69EUR 6.59 enviando a USA
Mostrar detalles
Descripción:
Paris: Flammarion, 2013. (FR) 1st printing. No markings Fine in Fine dust jacket. Hardcover, 480pp, index, colour photos throughout, 2 ribbon markers. The book begins with fundamental recipes for doughs and batters, sponges and bases, creams and mousses. There are step-by-step photographs with 20 technique demonstrtions downloadable on videos through URL or QR coses. The second section presents 100 recipes organized into hot desserts, cold desserts, layered desserts, classic pastries, loaf cakes, tarts, and iced desserts. Each recipes wi graded as to difficulty. A heavy book. (6.3 JM PLX 501/3. 1st. Hardcover. Fine/Fine. Illus. by McLachlan, Clay. 4to - over 9¾ - 12" tall.
Precio
EUR 45.69
EUR 6.59
enviando a USA
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Fine French Desserts: Essential Recipes and Techniques (Langue anglaise)
de Delorme, Hubert; Boue, Vincent; Stephan, Didier; McLachlan, Clay [Photographer]; Michalak, Christophe [Foreword];
- Nuevo
- Tapa dura
- Estado
- Nuevo
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9782080201577 / 2080201573
- Cantidad disponible
- 766
- Librería
-
Fairfax Station, Virginia, United States
- Precio
-
EUR 47.51EUR 3.76 enviando a USA
Mostrar detalles
Descripción:
Flammarion, 2013-11-06. Hardcover. New.
Precio
EUR 47.51
EUR 3.76
enviando a USA
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Fine French Desserts: Essential Recipes and Techniques (Langue anglaise)
de Delorme, Hubert; Boue, Vincent; Stephan, Didier; McLachlan, Clay [Photographer]; Michalak, Christophe [Foreword];
- Usado
- Tapa dura
- Estado
- Nuevo
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9782080201577 / 2080201573
- Cantidad disponible
- 766
- Librería
-
Fairfax Station, Virginia, United States
- Precio
-
EUR 49.25EUR 3.76 enviando a USA
Mostrar detalles
Descripción:
Flammarion, 2013-11-06. Hardcover. Like New.
Precio
EUR 49.25
EUR 3.76
enviando a USA
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Fine French Desserts: Essential Recipes and Techniques
de Hubert Delorme
- Usado
- Bien
- Estado
- Usado - Bien
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9782080201577 / 2080201573
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Artesia, California, United States
- Precio
-
EUR 54.11EUR 2.83 enviando a USA
Mostrar detalles
Descripción:
Good. IMP: Used Good- Used items do not include CD-ROM, ACCESS CODE or companion materials, regardless of what is stated in item title. We ship from multiple locations. Prompt customer service.
Precio
EUR 54.11
EUR 2.83
enviando a USA
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Fine French Desserts: Essential Recipes and Techniques by Hubert Delorme , Vincent Boue, et al., ENGLISH
de Hubert Delorme , Vincent Boue, et al.
- Nuevo
- Tapa dura
- Estado
- Nuevo
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9782080201577 / 2080201573
- Cantidad disponible
- 2
- Librería
-
New Delhi, India
- Precio
-
EUR 76.43Envío gratuito a USA
Mostrar detalles
Descripción:
FLAMMARION. HardCover. New. BRAND NEW, Well Packed, Usually ships in 1-2 business days, Buy with confidence Excellent Quality, Service 100% Customer satisfaction guaranteed!
Precio
EUR 76.43
Envío gratuito a USA