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Fine French Desserts: Essential Recipes and Techniques
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Fine French Desserts: Essential Recipes and Techniques Tapa dura - 2013

de Hubert Delorme; Vincent Boue; Didier Stephan

Información de la editorial

Hubert Delorme and Vincent Boué contributed to the award-winning French Cooking (Flammarion, 2010) and teach culinary techniques at catering schools. Didier Stéphan earned the prestigious title Meilleur Ouvrier de France and teaches cooking classes internationally.

Detalles

  • Título Fine French Desserts: Essential Recipes and Techniques
  • Autor Hubert Delorme; Vincent Boue; Didier Stephan
  • Encuadernación Tapa dura
  • Edición LRG
  • Páginas 480
  • Volúmenes 1
  • Idioma ENG
  • Editorial Flammarion-Pere Castor
  • Fecha de publicación 2013-11-06
  • Ilustrado
  • ISBN 9782080201577 / 2080201573
  • Peso 5.26 libras (2.39 kg)
  • Dimensiones 10.88 x 9.8 x 1.5 pulgadas (27.64 x 24.89 x 3.81 cm)
  • Número de catálogo de la Librería del Congreso de EEUU 2014412991
  • Dewey Decimal Code 641.594

Acerca del autor

Hubert Delorme and Vincent Bou contributed to the award-winning French Cooking (Flammarion, 2010) and teach culinary techniques at catering schools. Didier Stphan earned the prestigious title Meilleur Ouvrier de France and teaches cooking classes internationally.

Más ejemplares

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Fine French Desserts: Essential Recipes and Techniques

de Hubert Delorme

  • Usado
  • Aceptable
Estado
Usado - Aceptable
ISBN 10 / ISBN 13
9782080201577 / 2080201573
Cantidad disponible
1
Librería
Artesia, California, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 44.57
EUR 2.83 enviando a USA

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Descripción:
Acceptable. IMP: Acceptable- Do not include ACCESS CODE, CD-ROM or companion materials even if stated in item title. It may contain highlighting/markings throughout, and the covers and corners may show shelf wear. Corners, pages may be dent. All text is legible.
Precio
EUR 44.57
EUR 2.83 enviando a USA
FINE FRENCH DESSERTS  Essential Recipes and Techniques
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FINE FRENCH DESSERTS Essential Recipes and Techniques

de Boue, Vincent; Delorme, Hubert; Stephane, Didier

  • Usado
  • Aceptable
  • Tapa dura
  • First
Estado
Usado - Aceptable
Edición
1st
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9782080201577 / 2080201573
Cantidad disponible
1
Librería
Burnaby, British Columbia, Canada
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 45.69
EUR 6.59 enviando a USA

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Descripción:
Paris: Flammarion, 2013. (FR) 1st printing. No markings Fine in Fine dust jacket. Hardcover, 480pp, index, colour photos throughout, 2 ribbon markers. The book begins with fundamental recipes for doughs and batters, sponges and bases, creams and mousses. There are step-by-step photographs with 20 technique demonstrtions downloadable on videos through URL or QR coses. The second section presents 100 recipes organized into hot desserts, cold desserts, layered desserts, classic pastries, loaf cakes, tarts, and iced desserts. Each recipes wi graded as to difficulty. A heavy book. (6.3 JM PLX 501/3. 1st. Hardcover. Fine/Fine. Illus. by McLachlan, Clay. 4to - over 9¾ - 12" tall.
Precio
EUR 45.69
EUR 6.59 enviando a USA
Fine French Desserts: Essential Recipes and Techniques (Langue anglaise)
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Fine French Desserts: Essential Recipes and Techniques (Langue anglaise)

de Delorme, Hubert; Boue, Vincent; Stephan, Didier; McLachlan, Clay [Photographer]; Michalak, Christophe [Foreword];

  • Nuevo
  • Tapa dura
Estado
Nuevo
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9782080201577 / 2080201573
Cantidad disponible
766
Librería
Fairfax Station, Virginia, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 2 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 47.51
EUR 3.76 enviando a USA

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Descripción:
Flammarion, 2013-11-06. Hardcover. New.
Precio
EUR 47.51
EUR 3.76 enviando a USA
Fine French Desserts: Essential Recipes and Techniques (Langue anglaise)
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Fine French Desserts: Essential Recipes and Techniques (Langue anglaise)

de Delorme, Hubert; Boue, Vincent; Stephan, Didier; McLachlan, Clay [Photographer]; Michalak, Christophe [Foreword];

  • Usado
  • Tapa dura
Estado
Nuevo
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9782080201577 / 2080201573
Cantidad disponible
766
Librería
Fairfax Station, Virginia, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 2 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 49.25
EUR 3.76 enviando a USA

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Descripción:
Flammarion, 2013-11-06. Hardcover. Like New.
Precio
EUR 49.25
EUR 3.76 enviando a USA
Fine French Desserts: Essential Recipes and Techniques
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Fine French Desserts: Essential Recipes and Techniques

de Hubert Delorme

  • Usado
  • Bien
Estado
Usado - Bien
ISBN 10 / ISBN 13
9782080201577 / 2080201573
Cantidad disponible
1
Librería
Artesia, California, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 54.11
EUR 2.83 enviando a USA

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Good. IMP: Used Good- Used items do not include CD-ROM, ACCESS CODE or companion materials, regardless of what is stated in item title. We ship from multiple locations. Prompt customer service.
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de Hubert Delorme , Vincent Boue, et al.

  • Nuevo
  • Tapa dura
Estado
Nuevo
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9782080201577 / 2080201573
Cantidad disponible
2
Librería
New Delhi, India
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 76.43
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FLAMMARION. HardCover. New. BRAND NEW, Well Packed, Usually ships in 1-2 business days, Buy with confidence Excellent Quality, Service 100% Customer satisfaction guaranteed!
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